Work Experience

Work Experience este o agentie de recrutare orientata spre plasarea de personal medical, atat medici, cat si farmacisti, dentisti sau asistente medicale, in strainatate. Compania reprezinta o solutie de consultanta si management international de forta de munca, avand plasamente in cadrul unor companii din Marea Britanie, Elvetia, Italia si alte state din Europa Occidentala.

Agentia Work Experience isi dedica activitatea exclusiv plasamentelor externe, oferind solutii de forta de munca din Asia si din Europa de Est pentru sute de angajatori din strainatate. Pentru a intelege cat mai bine nevoile clientilor, consultantii Work Experience au fost anterior beneficiari ai unor programe de munca sau schimb cultural in strainatate, potrivit companiei.

Inainte de a oferi solutii pentru beneficiarii serviciilor companiei, angajatii Work Experience examineaza necesitatile angajatorilor, dar si pe cele ale candidatilor, obiectivele lor pe termen scurt, mediu si lung, mediul de munca pe care il prefera si personalitatea candidatilor care ar da cel mai bun randament in mediul propus de angajator.

Oferta de job-uri a agentiei Work Experience este disponibila Cele mai noi Job-uri.

Contact:

Telefon: +40-751-245597, 0755.329.329

Fax: +40-318-177895

Bucuresti, sector 1, Str. Stockholm, nr. 4, ap. 1 (Intrare din Calea Dorobantilor / Str. Madrid)

Coordonator Programe – Reprezentant local

Dobircianu Ovidiu Andrei

Email: bucuresti@workexperience.ro