PVR (Petrovales Romania)

PVR modificatPVR (Petrolvalves Romania) este o companie romaneasca privata, reprezentata de o echipa de profesionisti cu experienta, entuziasti si pregatiti intotdeauna sa raspunda nevoilor si cerintelor clientilor si candidatilor deopotriva. Aceste atribute au facut din PVR un aliat atat al companiilor-client in efortul lor de a-si dezvolta activitatea prin achizitionarea de echipamente performante si prin angajarea de oameni bine pregatiti si experimentati in domeniul in care lucreaza, cat si al candidatilor care sunt in cautarea unor companii care sa le ofere oportunitatea de a-si propulsa cariera si de a deveni adevarati profesionisti in domeniu.

Societatea noastra este specializata pe oferirea de servicii de resurse umane pentru a satisface nevoile clientilor de personal calificat pentru a lucra pe proiectele derulate in tara si in strainatate. Din dorinta de a acoperi o gama cat mai larga de cerinte ale clientilor, ne-am extins activitatea, oferind servicii de consultanta si de suport pentru sevicii consulare.

Pentru a intra in legatura cu unul din membrii echipei PVR ne puteti contacta la numarul de telefon +40.214.107.010 sau pe email la : cv@petrolvalves.ro

Oferta de job-uri a companiei Petrovalves Romania este disponibila in sectiunea Cele mai noi joburi .