Business Activ Consult

Business Activ Consult este o agentie din Cluj-Napoca axata pe selectarea si recrutarea de personal medical, care isi desfasoara activitatea atat in strainatate, cat si pe plan intern. Compania s-a lansat pe piata in 2003, reusind sa incheie contracte pentru Marea Britanie, Statele Unite, Grecia si Cipru. Din anul 2010, Business Activ Consult si-a extins foarte mult activitatea in ceea ce priveste recrutarea si selectarea de personal medical, atat medici specializati in medicina generala, cat si doctori de diverse specialitati sau asistenti medicali, compania oferind locuri de munca in Anglia, Germania, Austria, Caraibe, Norvegia sau Danemarca.

Business Activ Consult este formata dintr-o echipa de specialisti si consultanti care au in vedere gasirea de contracte permanente sau pe perioade mai scurte de timp pentru candidatii companiei in strainatate. Compania ofera consultanta medicilor si altor categorii de personal medical interesati sa lucreze in afara tarii, asigurand contracte in sistemul sanitar de stat, in sistemele private sau in diverse organizatii de ingrijire. In 2010, compania a organizat interviuri cu angajatori din Marea Britanie si Caraibe pentru a recruta doctori si asistente medicale.

Printre serviciile asigurate de companie se numara: acordarea de consultanta si asistenta referitoare la inregistratea la GMC, consultanta cu privire la intocmirea unui CV si sfaturi cu privire la aplicatie, evaluarea calificarilor, care constituie o cerinta importanta pentru posturile din Marea Britanie, pregatirea pentru interviu, organizarea de interviuri locale si in strainatate si acordarea de consultanta in privinta problemelor de imigrare.

Oferta de job-uri a agentiei Business Activ Consult este disponibila in sectiunea Cele mai noi job-uri.

Contact:

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.