Agentii de recrutare

Ce solutii va ofera o agentie de recrutare:

In cazul in care doriti sa va angajati in strainatate, pe un post de medic de familie, medic specialist, dentist sau asistent medical, contactarea unei agentii de recrutare competitive si eficiente reprezinta o actiune de maxima importanta. De cele mai multe ori, rolul unei agentii de recrutare nu se rezuma doar la a va pune in contact cu angajatorii din strainatate, ci poate chiar influenta succesul actiunii dumneavoastra.

In conditiile in care birocratia si cerintele impuse de angajatorii straini sunt foarte complexe, demersul obtinerii unui loc de munca in afara tarii in domeniul medical poate dura luni de zile, fiind presarat cu tot felul de bariere. Aici intervine consultantul sau ofiterul de recrutare, un personaj-cheie in intregul proces. Rolul lui? Sa va indrume in fiecare etapa a recrutarii, sa comunice permanent cu dumneavoastra si cu angajatorul si sa analizeze ce posturi vi se potrivesc cel mai bine.

Servicii non-stop:

Pe langa toate acestea, consultantul de recrutare ar trebui sa va comunice frecvent ce documente trebuie sa obtineti in fiecare etapa a recrutarii, pe care dintre acestea trebuie sa le legalizati sau apostillati si unde este mai ieftin sa faceti acest lucru. De asemenea, in cazul in care agentia ofera cursuri de limbi straine prin intermediul carora puteti studia limba tarii in care doriti sa va angajati, consultantul va va indruma spre acestea si va va facilita sustinerea examenelor de limba necesare.

Consultantul se afla la dispozitia dumneavoastra pentru aproape orice problema birocratica si va va fi alaturi pe tot parcursul procesului de recrutare. Mai mult, unele agentii ofera si bonusuri tentante cum ar fi reduceri pentru cursurile de limba, bilete gratuite de avion, cazare pentru o anumita perioada, asistenta la instalare si chiar consiliere in ceea ce priveste acomodarea.

GhidCabinet.ro isi propune sa va prezinte profilurile si ofertele de joburi ale celor mai importante agentii de recrutare care se adreseaza specialistilor romani din domeniul sanatatii:

Profil A-Team Recruitment.

Profil Work Experience.

Profil Business Activ Consult.

Informatii privind Cele mai noi job-uri.