Ghid joburi in Sanatate

In conditiile in care tot mai multe companii de recrutare lanseaza programe extrem de atractive cu oferte de munca in strainatate, atat pentru medicii de familie, cat si pentru medici specialisti, farmacisti, stomatologi sau asistenti medicali, tot mai multi rezidenti sau cadre medicale angajate isi doresc sa obtina un job in afara tarii, in special in statele din Vestul Europei.

Cei care aleg sa lucreze in strainatate sunt atrasi nu doar de salariile semnificativ mai mari, comparativ cu sistemul de sanatate romanesc, ci si de conditiile moderne de lucru, de bonusurile salariale si, spun cei care lucreaza de mai multi ani in afara tarii, de mediul de lucru.

Chiar daca ofertele agentiilor sunt atractive, de multe ori procedura de recrutare poate parea dificila, iar acest lucru ii sperie pe unii dintre potentialii candidati. De aceea, candidatii pentru un post in strainatate au cu siguranta nevoie de ajutorul unui consilier, care sa ii ajute sa obtina toate documentele necesare si sa depaseasca cu bine procesul de recrutare.

Informatii despre recrutare si sfaturi pentru candidati

GhidCabinet.ro isi propune sa vina in sprijinul celor interesati de un job in strainatate. In aceasta sectiune puteti afla atat informatii despre cele mai importante agentii de recrutare, precum ATeam Recruitment, Business Activ Consult sau Work Experience, care activeaza pe piata din Romania in domeniul medical, cat si sfaturi pentru candidati, informatii referitoare la documentele necesare si la etapele recrutarii. De asemenea, in sectiunea “Cele mai noi joburi” a site-ului GhidCabinet.ro, puteti afla cele mai actuale oferte de munca in domeniul medical, destinate atat medicilor, cat si asistentilor medicali sau farmacistilor.