Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank ofera o gama variata de produse financiare destinate medicilor, farmacistilor, dar si altor profesii liberale:

Din gama produselor oferite de Raiffeisen Bank pentru medici si farmacisti fac parte:

1. Pachetul de cont curent pentru profesii liberale:

Se adreseaza medicilor organizati sub forma de PFA, simplificand accesul la banii din cont si permitandu-le medicilor sa beneficieze de un numar nelimitat de conturi curente in RON, de un cont curent in Euro si de un cont curent in USD. De asemenea, medicii beneficiaza si de un card de debit Visa Business in RON.

2. Creditul de investitii Term Loan Profi Invest:

Poate fi accesat de un cabinet medical sau de o clinica medicala, pentru finantarea investitiilor imobiliare, pentru achizitia de autoturisme sau pentru echipamentele specializate necesare cabinetului medical. Suma imprumutata se poate situa intre 2.000 de euro si 200.000 de euro, creditul beneficiind de o perioada de rambursare de pana la 15 ani. Creditul permite dezvoltarea afacerii prin investitii noi sau prin refinantari ale creditelor de investitii de la alte banci.

3. Creditul Flexi Professionals:

Creditul este utilizat pentru a finanta orice nevoie a cabinetelor medicale. Banii alocati trebuie utilizati pentru realizarea sau dezvoltarea obiectului de activitate. Suma alocata prin intermediul acestui credit variaza intre 500 de euro si 40.000 de euro, perioada de rambursare fiind de maximum 15 ani. Principalul avantaj al acestui tip de credit este flexibilitatea lui: banii acordati pot fi utilizati pentru orice nevoie a cabinetului medical, inclusiv pentru deplasari internationale, achizitie de consumabile, instrumentar si echipamente medicale, autoturisme sau la avansul pentru investitii imobiliare, renovari, cat si pentru achitarea unor obligatii fata de alte banci sau stat.

4.  Creditul Professionals Start-Up:

Este destinat cabinetelor sau clinicilor care au mai putin de 12 luni de functionare de la data infiintarii. Creditul permite finantarea nevoilor curente si a investitiilor. Suma acordata in cadrul acestui credit se situeaza intre 500 de euro si 10.000 de euro, beneficiarii avand posibilitatea de a rambursa creditul pe o perioada de pana la 8 ani. Fondurile alocate pot fi utilizate pentru orice nevoie a cabinetului medical, inclusiv achizitii de consumabile, instrumentar si echipamente medicale, autoturisme sau pentru avansul/diferenta in investitii imobiliare.