ProCredit Bank

Banca ProCredit Bank ofera o gama larga de credite destinate medicilor, asistentilor medicali, dar si altor profesii liberale:

Oferta ProCredit Bank destinata medicilor si asistentilor medicali include urmatoarele tipuri de credite:

1. Creditul ProInvest:

Prin acest credit se poate imprumuta o suma de pana la 150.000 de euro pentru investitii, urmand a fi rambursata pe o perioada de 15 ani. Creditul beneficiaza de o perioada de rambursare de pana la 12 lui, debitorul negociind impreuna cu banca graficul de rambursare. Creditul poate fi utilizat si pentru refinantarea creditelor de investitii obtinute de la alte institutii financiare.

2. Creditul ProIMM:

Prin intermediul acestui credit se poate imprumuta o suma de pana la 150.000 de euro, perioada de rambursare fiind de pana la 10 ani. e asemenea, beneficiarii acestui credit pot obtine o perioada de gratie de pana la 12 luni din partea bancii. Creditul poate fi contractat pentru realizarea de investitii in echipamente si pentru modernizarea spatiilor. Creditul poate fi utilizat si pentru refinantare.

3. Creditul ProExpres:

Suma alocata prin intermediul acestui tip de credit este de maximum 15.000 de euro pe o perioada de 7 ani. Medicii si asistentii medicali care contracteaza acest tip de credit pot stabili singuri destinatia acestuia, fara a li se cere documente justificative.