Banca Transilvania

“Divizia pentru medici” de la Banca Transilvania

Profitand de o nisa care se intrezareste tot mai mult pe piata bancara, aceea a produselor si serviciilor bancare adresate strict sectorului medical, Banca Transilvania a inaugurat la sfarsitul lui 2007 un departament special destinat medicilor, transformat ulterior intr-un adevarat brand al institutiei financiare-“Divizia pentru medici”.

Divizia ofera angajatilor in domeniul sanatatii o varietate larga de produse si servicii bancare special create, consultanta juridica prin parteneri specializati si chiar consultanta contabila si economico-fiscala, pe toata durata desfasurarii activitatii, printr-o retea de firme de contabilitate:

Credite

Banca Transilvania ofera urmatoarele tipuri de credite in euro sau in lei destinate sectorului medical:
1. Pachetul Rezident: Acest pachet este dedicat medicilor rezidenti care au statut de persoana fizica autorizata sau sunt asociati majoritari intr-un SRL ori cabinet medical:
– Credit imobiliar: de pana la 75.000 de euro, pe o perioada de pana la 25 de ani, pentru achizitia de locuinte, sedii de birouri, spatii comerciale, cabinete medicale etc.
– Credit de nevoi nenominalizate cu ipoteca: de pana la 75.000 de euro, pe o perioada de pana la 25 de ani, pentru nevoi nenominalizate
– Credit pentru nevoi profesionale: de pana la 5.000 de euro, pe o perioada de maximum 5 ani, fara garantii materiale
– Credit Auto: de maximum 10.000 de euro, pe o perioada de cel mult 7 ani, pentru achizitia de autovehicule noi

2. Pachetul Specialist: format din cinci produse de creditare in lei sau euro dedicate medicilor. Beneficiarii acestui pachet sunt medicii specialisti care au statut de persoana fizica autorizata sau sunt asociati majoritari intr-un cabinet medical ori SRL.
– Credit imobiliar: de pana la 200.000 de euro, pe o perioada de cel mult 25 de ani, pentru achizitia de locuite, sedii de birouri, spatii comerciale, cabinete medicale.
– Credit de nevoi nenominalizate cu ipoteca: de pana la 200.000 de euro pe o perioada de maximum 25 de ani
– Credit pentru achizitionarea de echipamente medicale: de pana la 50.000 de euro pe o perioada de cel mult 7 ani, cu o perioada de gratie de 3 luni. Echipamentele achizitionate nu trebuie sa fie mai vechi de 12 luni
– Credit pentru achizitia de autovehicule: de pana la 30.000 de euro, pe o perioada de cel mult 7 ani si cu o perioada de gratie de 3 luni. Autovehiculele achizitionate nu trebuie sa fie mai vechi de 24 de luni
– Credit pentru nevoi profesionale: de pana la 20.000 de euro, pe o perioada de maximum 5 ani, fara garantii materiale

3. Pachetul Praxis: este un pachet in euro sau in lei destinat finantarii clinicilor si cabinetelor medicale private a caror nevoie de finantare depaseste 300.000 de euro:
– Credit Imobiliar: de pana la 500.000 de euro, pe o perioada de maximum 25 de ani si cu o perioada de gratie de 12 luni. Creditul este destinat achizitiei de locuinte, sedii de birouri, cabinete medicale etc.
– Credit de nevoi nenominalizate cu ipoteca: de pana la 500.000 de euro, pe o perioada de cel mult 25 de ani
– Credit pentru achizitia de echipamente medicale: de pana la 75.000 de euro pe o perioada de maximum 7 ani. Creditul ofera o perioada de gratie de 3 luni, iar echipamentele achizitionate nu trebuie sa fie mai vechi de 12 luni
– Credit pentru achizitia de autovehicule: de pana la 30.000 de euro, pe o perioada de maximum 7 ani. Creditul ofera o perioada de gratie de 3 luni. Autovehiculele achizitionate nu trebuie sa fie mai vechi de 24 de luni.
– Credit pentru nevoi profesionale: de pana la 20.000 de euro, pe o perioada de cel mult 5 ani.

4. Pachetul Tehnicieni Dentari: pachetul este format din cinci produse. Beneficiarii acestui pachet sunt societatile comerciale, persoanele fizice independente, persoanele fizice autorizate, asociatiilor familiale reprezentare de tehnicieni dentari
– Credit imobiliar: de maximum 200.000 de euro, pe cel mult 25 de ani
– Credit de nevoi nenominalizate cu ipoteca: maximum 200.000 de euro, pe cel mult 25 de ani
– Credit pentru achizitia de echipamente medicale: cel mult 20.000 de euro pe o perioada de 7 ani. Echipamentul achizitionat nu trebuie sa fie mai vechi de 12 luni
– Credit pentru achizitia de autovehicule: de cel mult 30.000 de euro pe 7 ani. Autovehiculele achizitionate nu trebuie sa fie mai vechi de 24 de luni
– Credit pentru nevoi profesionale: de pana la 15.000 de euro pe o perioada de maximum 5 ani

5. Credit destinat achizitiei de Praxis:
Creditul nu necesita garantii materiale si prezinta o perioada de rambursare de maximum 84 de luni. (pentru 1.000-1.299 de pacienti, suma maxima acordata este de 10.000 de euro, pentru 1.300-1.500 de pacienti suma maxima acordata este de 20.000 de euro, iar pentru peste 1.500 de pacienti suma maxima acordata este de 25.000 de euro).

Carduri de credit pentru medici:

Cardul MasterCard Forte pentru medici, Cardul de credit visa Gold, Cardul de credit Visa Platinum, Cardul de economii pentru medici, carduri pentru cabinete medicale, Business Credit Card.