CertAsig

Compania de asigurari CertAsig le ofera medicilor posibilitatea de a incheia o asigurare de raspundere civila profesionala.

Asigurare de raspundere civila profesionala pentru medici

Acest tip de asigurare de raspundere civila profesionala protejeaza atat medicii, cat si furnizorii mai complecsi de servicii medicale de daunele provocate din neglijenta unui pacient. Asigurarea permite acoperirea tuturor corsurilor legale realizate pentru apararea asiguratului in cazul unui proces si a daunelor pe care acesta le datoreaza pacientilor.

Printre avantajele acestei polite de asigurari de raspundere civila profesionala se numara:

– realizarea unui contract adaptat la specificul activitatii asigurate si la riscurile asociate
– asigurarea de expertiza juridica si sprijin financiar pentru a contracara acuzatiile de neglijenta impotriva persoanei asigurate
– flexibilitate in oferirea de informatii privind diferitele evenimente si limitele agregate anuale de acoperire a politei
– produse asociatei politei de raspundere civila profesionala

Asigurarea acopera costurile juridice de aparare, indiferent de acuzatii. De asemenea, asigurarea de raspundere civila profesionala va permite plata oricarui avans pentru cheltuieli judiciare (onorariul avocatului), achitarea daunelor stabilite prin hotarare judecatoreasca si inclusiv a cheltuielilor de judecata, in limita acoperita de polita.