ASIROM

Compania de asigurari ASIROM ofera asigurari create special pentru medici, furnizori de dispozitive medicale si farmacisti.

Asigurarea de raspundere civila legala a furnizorilor de servicii medicale, dispozitive medicale si servicii farmaceutice

Acest tip de polita de asigurare de raspundere civila legala a furnizorilor de servicii medicale, servicii farmaceutice si pentru furnizorii de dispozitive medicale le permite acestora sa ofere servicii profesioniste, asumandu-si responsabilitatea actiunilor lor si al impactului pe care acestea il pot avea asupra celorlalti.

Asigurarile de raspundere civila legala ASIROM le vin in ajutor furnizorilor de servicii medicale si farmaceutice, protejandu-i de eventualele evenimente imprevizibile de care pot fi responsabili.

De peste 20 de ani, ASIROM le ofera asigurari romanilor, asociate cu siguranta si confortul de care au nevoie. 2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore pentru companie, aceasta alaturandu-se grupului Vienna Insurance Group (VIG), unul dintre cei mai importanti actori de pe piata de profil in Europa Centrala si de Est. ASIROM face parte din grupul celor 40 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.