Finantare

Situatia economica dificila cu care se confrunta in prezent sistemul de sanatate romanesc, intarzierea platii datoriilor pe care Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) ar trebui sa le vireze in contul farmaciilor si catre cabinetele medicilor de familie si ale medicilor specialisti, nevoia tot mai acuta a cadrelor medicale si a farmacistilor de a beneficia de produse bancare si de asigurari, fie ca sunt credite cu facilitati extinse, cadruri cu facilitati de overdraft sau asigurari de raspundere civila, si experienta limitata de business din randul celor care lucreaza in sectorul medical fac ca tot mai multe banci si companii de asigurari romanesti sa isi reorienteze activitatea si spre domeniul sanatatii.

Atat medicii, cat si farmacistii sunt pusi tot mai des in situatia de a onora plati rapide catre distribuitori sau de a obtine credite de finantare si de refinantare pentru investitii sau activitati curente. In conditiile in care cabinetele medicale si farmaciile pot fi privite nu doar ca furnizori de servicii medicale publice si de produse farmaceutice, ci si ca business-uri independente, necesitatea accesului la servicii de consultanta specializate in domeniul financiar si bancar in sectorul farmaceutic si medical este inevitabila.

Acces rapid la informatii:

Chiar daca nevoia de servicii de finantare in Sanatate se face tot mai mult resimtita in prezent, in conditiile crizei economice, informatiile nu sunt atat de accesibile. Numarul mare de produse si capcanele financiare care se pot ascunde in contractele incheiate pe fuga, dublate de reticenta medicilor si a farmacistilor de a se axa pe un anumit produs bancar sau de asigurari, fac ca evolutia pietei de profil sa fie in continuare una destul de lenta. Rezultatul? Medici si farmacisti nemultumiti si produse financiare nevandute.

In aceasta sectiune, GhidCabinet.ro incearca sa vina in ajutorul medicilor si farmacistilor care interactioneaza cu domeniul financiar, oferind informatii complete si actualizate atat despre produsele speciale pentru cabinete medicale si farmacii pe care le ofera in prezent bancile, cat si despre asigurarile destinate angajatillor din domeniul Sanatatii. Pe langa informatii generale despre produsele bancare destinate medicilor si farmacistilor, sectiunea cuprinde si informatii referitoare la companiile care incheie asigurari de malpraxis sau asigurari generale de raspundere civila si la aria de acoperire a acestora.