eBooks

Aproape zilnic, undeva in lume, apar noutati si descoperiri de impact atat in medicina cat si in sectorul farmaceutic. Accesul usor la informatii si rapiditatea cu care circula informatiile pe tot Globul reprezinta mijloace-cheie care au facut ca medicina sa progreseze atat de mult in ultimii ani.

Probleme care necesitau in urma cu circa 15 ani cercetari de cateva luni, pot fi solutionate in momentul de fata in doar cateva zile, deoarece cercetatorii au la dispozitie studii din toata lumea in doar cateva secunde, prin intermediul Internetului. In secolul XXI actul medical nu poate fi conceput in conditiile unui acces redus la informatii, iar medicii si farmacistii incearca periodic sa fie la curent cu cele mai noi descoperiri in domeniu, pentru a oferi solutii optime pacientilor.

Resurse din domeniul medical:

GhidCabinet.ro incearca sa va puna la dispozitie o baza de date diversa cu resurse online din domeniul medical si farmaceutic. In aceasta sectiune aveti la dispozitie o adevarata biblioteca, impartita pe diverse specialitati, pe care o puteti consulta comod de acasa.

Va invitam sa consultati Biblioteca Medicala GhidCabinet.ro deschisa pe Google Books.