Cursuri de limbi straine pentru medici

Fie ca doriti sa va gasiti un job medical in strainatate, sau doar sa va imbunatatiti cunostintele de limbi straine de specialitate, acum aveti la dispozitie solutia, la doar un click distanta!

The Pyramid Group, companie internationala specializata in organizarea de cursuri de limbi straine pentru domeniul medical va ofera, in parteneriat cu GhidCabinet.ro, posibilitatea de atinge un inalt nivel de competenta in cunoasterea limbilor straine, prin cursuri organizate la sediul din Bucuresti.

Cursurile sunt sustinute de profesori cu o vasta experienta atat in ceea ce priveste predarea eficienta a limbilor straine, prin metode pedagogice moderne, cat si a terminologiei medicale de specialitate.

Pyramid Group poate organiza si cursuri la sediul firmelor, clinicilor, etc., atat in Bucuresti cat si in provincie, daca exista un numar suficient de mare de cursanti (5 pentru Bucuresti, 10 pentru alte orase)

Oferta speciala a toamnei!

  • In cazul unui grup de minimum 4 studenti, costul unui curs de engleza medicala sau din domeniul stomatologiei este de 1.000 de lei cu TVA inclus.

Va puteti inscrie chiar acum la cursul/cursurile dorite, prin accesarea link-ului Inscriere.

Dupa inscriere, veti fi contactat/a in cel mai scurt timp de un reprezentant Pyramid Group, care va va oferi toate datele suplimentare de care aveti nevoie in legatura cu desfasurarea cursurilor, precum si despre modalitatile de plata.

Lista cursurilor disponibile