Baza Claude Bernard – in sprijinul medicilor si farmacistilor din Romania

Baza Claude Bernard – in sprijinul medicilor si farmacistilor din Romania

Baza Claude Bernard este un instrument unic reprezentand un asistent electronic ce auditeaza prescriptia/eliberarea in functie de:

-Corelarea cu diagnosticul asociat
-Reactiile adverse si contraindicatiile in functie de starea medicala a pacientului (alergii cunoscute, varsta, gravide si alaptare)
-Interactiunea sau asocierile intre medicamente

Baza Claude Bernard reprezinta in acelasi timp o agenda medicala electronica de ajutor profesionistilor din domeniul sanatatii, cu informatii despre monografia produsului (rezumatul caracteristicilor produsului).

Baza de medicamente Claude Bernard, integrata in aplicatiile Pharmec Farmacie si Pharmec Cabinet, pune la dispozitia specialistilor in domeniul sanatatii toate informatiile necesare imbunatatirii activitatii de zi cu zi, in relatia cu pacientii, facilitand:

  • Eliberarea de medicamente conform prescriptiei medicale, tinand cont in acelasi timp de profilul pacientului;
  • Asistenta in activitatea curenta de prescriere individualizata pe pacient;
  • Acces rapid la monografii

Medicii si farmacistii au la dispozitie o baza exhaustiva de medicamente impreuna cu toate informatiile aferente, nemaifiind necesara consultarea altor surse de informatii disparate.

Dezvoltata de compania Cegedim, Baza de medicamente Claude Bernard este folosita incepand din anul 1986, in peste 40% din farmaciile si cabinetele medicale din Franta, fiind accesata de peste 120.000 de profesionisti in domeniul Sanatatii.

Baza Claude Bernard a fost lansata in Romania in septembrie 2018, in cadrul Congresului National de Farmacie, cu participarea, in calitate de speaker pentru Cegedim a Prof. Dr. Farm. Robert Ancuceanu de la UMF “Carol Davila”. In prezent, baza este utilizata in peste 900 de farmacii si 600 de cabinete medicale din Romania.

Puteti solicita mai multe informatii despre Baza Claude Bernard la una din adresele de mai jos:

ro.bcb.farmacii@cegedim.com – pentru farmacii

ro.bcb.medici@cegedim.com” – pentru medici

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns