Examenul pentru obtinerea atestatelor de studii complementare 2019

Ministerul Sanatatii organizeaza, in perioada 15 mai – 21 iunie, sesiune de examen pentru obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentisti si farmacisti.

Pentru aceasta sesiune pot depune dosare de inscriere, pana pe 15 aprilie inclusiv, candidatii care au finalizat pana la data de 31 martie 2019 pregatirea teoretica si practica efectuata in vederea obtinerii acestor atestate, potrivit site-ului Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti.

Examenele se vor desfasura in centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sanatatii in care s-a efectuat pregatirea.

Pentru fiecare proba de examen, nota minima de promovare este 5,00, cu exceptia celor pentru care sunt precizate alte conditii (calificativ admis/respins).

“In cazul in care la una dintre probele de examen nu se obtine nota minima de promovare, candidatul este declarat nepromovat. Media finala minima de promovare a examenului pentru obtinerea atestatelor de studii complementare este 7,00”, se precizeaza pe site-ul DSP.

Arondarea candidatilor pe atestate de studii si centre universitare medicale va fi comunicata in ziua de 3 mai, pe site-ul Ministerului Sanatatii la rubrica Concursuri si examene nationale.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul:

http://www.dspb.ro/

Sursa, Foto: DSP

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns