Chirurgia cardiovasculara, cele mai recente inovatii

Congresul Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara (SRCCV 2018) a avut loc in perioada 01-04 noiembrie 2018, la Hotel Sport din Poiana Brasov, unde sunt asteptati peste 400 de participanti.

Timp de 4 zile, peste 100 de prezentari au fost sustinute in paralel in 3 sali de 57 de specialisti romani si din strainatate, in cadrul unui program stiintific care promoveaza abordarea multidisciplinara a afectiunilor cardiovasculare. Toate specialitatile implicate in tratamentul bolnavului de la chirurgie cardiaca, chirurgie vasculara, cardiologie, flebologie, cardiologie interventionala, anestezie si terapie intensiva, pana la boli infectioase se vor intalni in cadrul dezbaterilor academice interactive la SRCCV 2018.

Congresul, creditat de catre Colegiul Medicilor din Romania cu 22 de credite EMC (Educatie Medicala Continua) pentru medici si 15 credite EMC pentru asistenti, este o oportunitate excelenta de educatie medicala prin sesiunile plenare si workshop-urile care se axeaza pe ultimele noutati ale chirurgiei minim invazive ca implantul valvelor trans-cateter (TAVI) sau repararea endoscopica a anevrismului de aorta (TEVAR).

SRCCV 2018 gazduieste cea de-a 10-a editie a Simpozionului Asistentilor de Chirurgie Cardiovasculara, ATI si Circulatie Extracorporeala, sustinand coloborarea profesionala cu toate cadrele medicale si recunoaste ca succesul unei interventii chirurgicale se datoreaza implicarii si profesionalismului tuturor membrilor din echipa medicala.

Societatea Romana de Chirurgie Cardiovasculara incurajeaza noile generatii de medici aflati la inceputul carierei si premiaza, la fel ca in anii precedenti, cele mai bune lucrari de tip e-Poster, care au ca primi autori medici cu varsta de pana in 35 de ani.

Congresul este insotit de o expozitie medicala specializata la care participa 18 companii medicale care expun cele mai noi echipamente si tehnologii din domeniul chirurgiei cardiovasculare.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati website-ul oficial al evenimentului, www.srccvcongres.ro si contul de Facebook, www.facebook.com/SRCCVCongres

PR & Media Coordinator: Silvia Tuvene, media@srccvcongres.ro, 0722 329 183

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Se încarcă...

Lasa un raspuns