Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, Editia a-VI-a, (Bucuresti, 18-20 octombrie 2018)

Societatea de Neuropatie Diabetică vă invită la cea de-a VI-a ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, manifestare ce se va desfășura în perioada 18-20 octombrie 2018, la hotel Ramada Parc din București.

Sesiunile din cadrul Congresului se vor concentra pe problematica neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, pe importanța colaborării multidisciplinare în tratamentul acestor afecțiuni dar și asupra provocărilor clinice și a prezentării ultimilor noutăți din domeniu.

Personalități de renume ale lumii medicale internaționale dar și specialiști români vor fi speakeri în cadrul unor sesiuni științifice speciale, prezentări de caz și paneluri de discuții.

Cele trei zile de eveniment vor fi dedicate exclusiv profesioniștilor în neuropatie diabetică și picior diabetic, precum și medicilor din specialitățile diabet zaharat, neurologie, chirurgie, medicină internă, medicină de familie, gastroenterologie, endocrinologie, urologie, nefrologie, ortopedie, dermatologie, cardiologie.

Fii parte din comunitatea Neurodiab în cadrul celei de-a a VI-a ediții a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic!

Important de știut!

Înscrierile se fac online, până la data de 15 octombrie 2018, completând formularul:

https://www.neurodiab.org/ro/Conferinta_2018.aspx

 

Toate informațiile legate de eveniment, taxe și înscriere le gasiți pe site-ul Societății https://www.neurodiab.org/ro/Conferinta_2018.aspx

Coordonatorul științific al evenimentului: Prof. dr. Gabriela Radulian

Organizator științific: Societatea de Neuropatie Diabetică – Neurodiab

Management eveniment: Sănătatea Press Group – expertul tău în comunicare pe domeniul medical

 

*Participarea și accesul se face în limita locurilor existente

 

Dacă vreți să intrați în comunitatea medicilor participanți la evenimentele organizate de Sănătatea Press Group accesati: Facebook/ Sănătatea Press Group

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns