Conferinta Nationala de Farmacie 2018, (Bucuresti, 15-17 noiembrie 2018)

Conferinta Nationala de Farmacie, editia 2018 va fi organizata in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, intre 15-17 noiembrie.

Organizata sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania, a Asociatiei Medicale Romane si Societatii de Stiinte Farmaceutice din Romania in parteneriat Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale, Conferinta Nationala de Farmacie, ajunsa la cea de-a XI a editie va fi dublu-creditata: farmacisti si medici specialisti.

SECTIUNI CNFarma 2018:
1. Noutati in medicatia diferitelor patologii.
2. Formulari moderne.
3. Combinatii medicamentoase.
4. Probleme actuale (original vs generic).
5. Interactiuni medicamentoase.
6. Reglementari actuale in prescrierea medicamentelor.
7. Medicamentele contrafacute – o problema de sanatate publica.

Vor exista in cadrul evenimentului sectiuni speciale de comunicari ale Casei Nationale de Asigurari (CNAS), ARPIM, ADRFR.

“Avem placerea de a va invita sa participati la Conferinta Nationala de Farmacie, care va avea loc in perioada 15-17 noiembrie 2018, la Bucuresti. In acest an, conferinta va sarbatori aniversarea a 11 ani de organizare sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania. De-a lungul celor 11 ani, CN FARMA a jucat un rol cheie, care sta la baza intelegerii mecanismului de colaborare dintre medic si farmacist pentru o terapie cat mai eficienta. Programul CN FARMA 2018  va aborda teme care includ: cazuri clinice,  interactiuni medicamentoase, reglementari actuale in prescrierea medicamentelor, noutati in medicatia diferitelor patologii” a declarat Prof. Dr. Farm. Dumitru LupuleasaPresedinte Colegiul Farmacistilor din Romania

Evenimentul va fi sustinut activ de peste 20 de parteneri: firme farmaceutice, producatori de OTC si suplimente alimentare dar si producatori de softuri destinate lanturilor farmaceutice.

 

Web-site eveniment: http://cnf2018.farma.ro/;

Keynote speakers: http://cnf2018.farma.ro/speakers/;

Parteneri: http://cnf2018.farma.ro/parteneri/.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns