Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, Bucuresti, 24-27 octombrie 2018

Conferinta, eveniment de traditie, ajunsa la editia a XII-a, reuneste cel mai mare numar de medici de familie, lectori-speakeri si lucrari stiintifice. La eveniment sunt asteptati peste 1.000 de medici specialisti (medicina de familie, medicina generala si alte specialitati adiacente)

Tema principala a conferintei, privind Actualitatile terapeutice in Practica Medicala, pune accent pe necesitatea medicului practician de a adapta recomandarile oferite de ghiduri, de trialuri si de metaanalize, la particularitatile fiecarui bolnav in parte.

Tema secundara a evenimentului Medicina Comportamentala aduce in atentia specialistilor implementarea tehnicilor si metodelor folosite pentru a trata o gama larga de probleme medicale care conduc la creearea dependentelor pacientilor.

In premiera vor fi lansate doua proiecte ale Editurii Medicale Amaltea – web-site: www.amaltea.ro:

  • Sindromul Burnout – autori: Dr. Valeria Herdea si Dr. Ileana Branza;
  • Indreptar de vaccinare in cabinetul MF – autori: Dr. Valeria Herdea.

 

Evenimentul va fi sustinut activ de peste 35 de parteneri: firme farmaceutice, consumer medical, producatori de aparatura medicala – acestia avand la dispozitie doua sali de expozitie in zona dedicata pentru promovarea brandurilor si doua sali de curs pentru sustinerea simpozioanelor satelit si a prezentarilor de produs.

 

Web-site eveniment: http://cnmf.samf.ro/2018/;

Keynote speakers: http://cnmf.samf.ro/2018/;

Parteneri: http://cnmf.samf.ro/2018/parteneri/ .

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns