Sănătatea şi echilibrul interior sub presiunea socio-profesională. Tabu-ul din spatele statului social, (Bucuresti, 24 octombrie 2018)

Cand?  24 octombrie 2018
Unde?  Hotel International Bucuresti
Cine?  Top si middle management, antreprenori, HR (100/120 persoane)

Speakeri confirmati:

Prof. Univ. Dr. Luiza Spiru, Presedinta Fundatiei “Ana Aslan”,

Ioana Mandruta, Medic Primar Neurolog, Vicepresedintele Societatii Romane de Neurofiziologie Clinica

Anca Covaciu, Consultant senior, Trainer, Leadership&Career Coach, MMM Consulting Int’l

Evenimentul porneste de la principiul ca tabu-urile societatii, divortul, violenta, depresia, burnout-ul etc., fac din ce in ce mai multe victime. Mesajul organizatorilor este pe de o parte un semnal de alarma, iar pe de alta parte un indemn la rostirea adevarului si la transparenta, la debarasarea de false pudori care au efecte daunatoare in plan personal, social si profesional.

Unul dintre obiectivele vizate este dezvoltarea capacitatii de a recunoaste aceste tabu-uri ca facand parte din viata, ca realitati ale societatii actuale.

De asemenea, prin intermediul speakerilor prezenti la eveniment se doreste transmiterea mesajului ca exista mijlocae de a minimiza impactul si chiar de a preveni efectele devastatoare ale tabu-urilor intr-o societate moderna. Pentru aceasta este insa nevoie de comunicare, transparenta si dialog la nivel de societate.

Pentru detalii si inscrieri, accesati pagina evenimentului:

https://www.cariereonline.ro/events/tabu-ul-din-spatele-statutului-social-echilibrul-interior-sub-presiunea-socio-profesionala

Sursa: Cariere Online, www.cariereonline.ro ; Foto: Facebook

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns