CNAS va verifica mecanismul de eliberare a formularelor S2/E112

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) urmeaza sa elaboreze o serie de proceduri pentru a putea verifica daca exista neconcordante sau probleme cu privire la eliberarea formularelor S2/E112 de decontare a serviciilor medicale in strainatate care nu pot fi rezolvate in tara, a anuntat, marti, purtatorul de cuvant al institutiei, Daniel Osmanovici.

Pe de alta parte, acesta a spus ca spitalelor si centrelor universitare li se recomanda sa faca investitii in personal si echipamente pentru ca tot mai multi pacienti romani sa se trateze in tara, si nu in strainatate.

Potrivit CNAS, in anul 2017 au fost emise de catre casele de asigurari de sanatate 732 de formulare S2/E112, dintre care pentru copii 464. Totodata, in perioada ianuarie – iunie 2018 au fost emise 305 formulare de acest fel.

Sursa: CNAS; Foto: Ziare.com

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Un raspuns la “CNAS va verifica mecanismul de eliberare a formularelor S2/E112”

  1. Ioan Man A spus:

    Daca romanii afirma ca vor sa manance produse romanesti, care au gust mai bun decat cele din alte tari, de ce vor produse ale serviciilor medicale din alte tari? In aceasta situatie nu mai trebuie incurajata productia interna?

Lasa un raspuns