A XI-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie (Sibiu, 8-10 octombrie 2018)

Societatea Română de Microbiologie vă invită la cea de-a XI-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie, manifestare traditională în cadrul evenimentelor științifice medicale organizate în România.

Evenimentul se va desfășura în perioada 08-10 noiembrie 2018, la hotel Ramada, Sibiu.

Subiectele dezbătute în acest an includ teme prioritare din domeniul sănătății publice din țara noastră care se regăsesc și pe agenda  Presedinției României la Consiliul Uniunii Europene din 2019. Rezistența la antimicrobiene, infecțiile asociate asistenței medicale și vaccinarea vor face obiectul prezentărilor și discuțiilor din timpul Conferinței și cursurilor pre-conferință.

Cele trei zile de eveniment vor fi dedicate în mod special profesioniștilor din specialitățile: microbiologie/medicină de laborator, epidemiologie, boli infecțioase, pediatrie, medicină de familie, sănătate publică. Medicii din alte specialități interesați sunt bineveniți!

Fii parte din comunitatea profesioniștilor implicați în Microbiologie și în Epidemiologie și participă la Conferința Națională de Microbiologie și Epidemiologie, Ediția a XI-a, 2018!

Înscrierile se fac online, până la data de 15 octombrie, completând formularul disponibil aici:

https://www.srm.ro/evenimente/urmatorul-eveniment/formular-de-inscriere/

 Informațiile legate de eveniment, taxe și înscriere le gasiți pe site-ul https://www.srm.ro/evenimente/urmatorul-eveniment/

Programul manifestării științifice cuprinde cursuri pre-conferinţă cu teme de interes pentru sănătatea publică, precum și simpozioane tematice cu subiecte importante din domeniul diagnosticului, supravegherii și controlului bolilor transmisibile.

În 2018, la Conferința Națională de Microbiologie și Epidemiologie, vă veți întâlni cu speakeri internaționali și specialiști români reputati care vor aduce în atenția dumneavoastră cele mai noi informații și evoluții din domeniul bolilor transmisibile și a impactului acestora asupra sănătății publice.

Coordonatorul științific al evenimentului: Prof. dr. Alexandru Rafila

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla aici: https://www.srm.ro/evenimente/urmatorul-eveniment/

Organizator științific: Societatea Română de Microbiologie în parteneriat cu Societatea Română de Epidemiologie

 Management eveniment: Sănătatea Press Group

*Participarea și accesul se face în limita locurilor existente

 Pentru a intra în comunitatea medicilor participanți la evenimentele organizate de Sănătatea Press Group, puteti accesa Facebook/Sănătatea Press Group

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns