Regulamentul privind sustinerea cuplurilor infertile, publicat online

Regulamentul pentru acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile din Bucuresti, cu informatii despre conditiile de eligibilitate, modalitatile de inscriere in proiect si de acordare a voucherelor, a fost publicat joi pe site-ul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), pe pagina

PROIECT FIV

Toate informatiile despre acordarea voucherelor pentru procedura de fertilizare in vitro se vor publica atat la sediul din str. Sfanta Ecaterina nr. 3, sector 4, cat si pe site-ul www.assmb.ro pe masura ce se vor derula etapele procesului de implementare, informeaza ASSMB, prin intermediul unui comunicat.

Proiectul “O sansa pentru cuplurile infertile”, initiat de primarul general Gabriela Firea, a fost adoptat in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 28 martie. Acesta prevede acordarea unui sprijin financiar cu o valoare totala de 13.800 de lei pentru cuplurile infertile din Bucuresti, care au indicatie medicala pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro.

Potrivit regulamentului, publicat pe site-ul ASSMB, acest proiect vizeaza acordarea unui sprijin financiar pentru 1.000 de cupluri in perioada iunie 2018 – decembrie 2019.

Sursa: ASSMB; Foto: Love Panky

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns