Dr. Monica Pop: nu este normal ca medicii sa aiba sporuri egale

Dr. Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, a declarat luni, 23 aprilie, dupa intalnirea cu premierul Dancila, ca i se parte inadmisibil ca medicii din diferite spitale sa aiba sporuri egale. “Ar trebui ca cei din spitalele care fac triaj sa aiba 10% sporul sau 15% si spor mai mare cei care lucreaza intr-adevar si care salveaza vieti”, a spus Monica Pop.

Aceasta a mai declarat ca la intalnirea de la Guvern s-a discutat despre fiecare gen de spital si despre fiecare situatie in parte si ca, din punctul sau de vedere, legea salarizarii, in principiu, este o lege buna, care a adus o crestere importanta a salariilor celor mai multe categorii de angajati din spitale. Monica Pop a mai spus ca este normal sa existe o echitate in stabilirea salariilor personalului medical si ca spera ca problemele semnalate de managerii de spitale sa fie rezolvate in cadrul grupului de lucru care isi va incepe activitatea marti, 24 aprilie, la sediul Guvernului.

Sursa: Agerpres

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Un raspuns la “Dr. Monica Pop: nu este normal ca medicii sa aiba sporuri egale”

  1. Ioan Man A spus:

    Sunt de acord. In jud.Gorj, Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, are sporuri mai mici la garzi (si nu numai),decat alte spitale.

Lasa un raspuns