Calin Galaseanu revine la conducerea ARPIM

Dr. Calin Galaseanu, Country Manager Bristol-Myers Squibb (BMS), revine la conducerea Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM), in urma votului primit in cadrul Adunarii Generale a ARPIM din luna februarie. Calin Galaseanu este medic de profesie si are o experienta de 20 de ani in industria farma, acesta fiind cel de-al treilea mandat de presedinte al ARPIM pe care il primeste. Din 2017, Calin Galaseanu ocupa functia de presedinte al Local American Working Group din Romania.

In cadrul aceleiasi sedinte s-a mai decis acceptarea unui nou membru in board-ul ARPIM, Directorul General al Amgen Romania, Alina Culcea si a unei noi companii, Celgene, ca membru ARPIM.

Restul membrilor boardului ARPIM si-au pastrat pozitiile, ceea ce, potrivit comunicatului de presa dat publicitatii de Asociatie, transmite un semnal de stabilitate si continuitate in implementarea misiunii si viziunii ARPIM.

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) este organizatia care sustine obiectivele comune ale celor mai importante companii internationale producatoare de medicamente originale, prezente in Romania.

Sursa: ARPIM; Foto: Politici de sanatate

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns