Simpozionul de Ventilaţie Mecanică 2018, Bucuresti, (1-4 martie 2018)

In perioada 1-4 martie se va desfasura in Bucuresti cea de-a cincea editie a Simpozionului de Ventilatie Mecanica. Evenimentul este organizat de Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva (SRATI) in colaborare cu clinica ATI Elias si va fi gazduit de World Trade Center, Bucureşti.

“Este de datoria noastra, a medicilor de terapie intensiva, sa tinem pasul cu progresul tehnologic rapid din domeniul terapiei de suport respirator prin ore de educatie medicala continua si autoinstruire permanenta. Aparatura variata si complexa pe care o avem astazi la dispozitie ne permite, in primul rand, sa avem mai multa informatie despre ceea ce se intampla cu fiecare pacient pe care il ingrijim si totodata sa aplicam metode de tratament din ce in ce mai avansate. Ventilatia mecanica este o metoda artificiala de suport temporar care incearca sa copieze organismul in componenta sa respiratorie. Este dificil, niciodata ideal, dar prin instruire putem obtine rezultate si salva semeni.

Va invitam sa parcurgem impreuna teme deosebit de interesante din patologia respiratorie a pacientului critic sustinute de profesori de prestigiu din tara si strainatate si sa aplicam ulterior notiunile insusite in cadrul sesiunilor practice organizate in cadrul simpozionului.”

Conf. Dr. Dan CORNECI
Presedinte Simpozion Ventilatie Mecanica

Mai multe informatii si formularul de inscriere sunt disponibile la adresa: https://www.atielias.ro/

 

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns