Congresul National Bolile Cronice Netransmisibile (Bucuresti, 2-3 martie 2018)

Cea de-a VII-a editie a Congresului National „Bolile Cronice Netransmisibile”, care se va desfasura in perioada 2-3 martie 2018, la Complex Ramada Parc/Ramada Plaza Bucuresti, va aduce in prim-plan noutatile cu privire la managementul afectiunilor netransmisibile cu cel mai mare impact din punctul de vedere al sanatatii populationale la nivel global:

Diabetul

Bolile pulmonare

-Bolile cardiovasculare

Cancerul

Manifestarea stiintifica promoveaza cooperarea interdisciplinara in managementul acestor boli, reunind profesionisti din toate specialitatile implicate in ingrijirea persoanelor cu astfel de afectiuni: diabet, nutritie si boli metabolice, cardiologie, pneumologie, medicina interna,  oncologie, medicina de familie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, chirurgie, geriatrie si gerontologie, ATI, genetica medicala, medicina de urgenta, medicina de laborator, farmacologie clinica.

Evenimentul propune o abordare complexa in gestionarea patologiilor vizate, care cuprinde toate dimensiunile problematicii acestor afectiuni: preventie, diagnostic, tratament.

Coordonatorii programului stiintific al Congresului National „Bolile Cronice Netransmisibile” 2018 sunt:

Prof. Dr. Nicolae Hancu – Membru de onoare al Academiei Romane si Presedintele Congresului

Prof. Dr. Dragos Vinereanu – Presedintele Societatii Romane de Cardiologie

Prof. Dr. Ruxandra Ulmeanu – Presedintele Societatii Romane de Pneumologie

Prof. Dr. Florin Mihaltan – Seful Clinicii de Pneumologie III – Institutul de Pneumologie „Marius Nasta”

Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru – Presedintele de onoare al Societatii de Neurologie din Romania

Prof. Dr. Dafin Muresanu – Presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii

Conf. Dr. Patriciu Achimas-Cadariu  – Sectia Chirurgie Oncologica – Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj-Napoca

Congresul National Bolile Cronice Netransmisibile reprezinta o sursa de informare de referinta pentru medicii din specialitatile clinice implicate in managementul afectiunilor netransmisibile, precum si pentru medicii de familie si ofera un program complex, cu un continut stiintific solid, de calitate, care sa contribuie la dezvoltarea practicii clinice a acestora.

Organizator stiintific: Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

Management eveniment: Sanatatea Press Group – Expertul tau in comunicare pe domeniul medical

 Petru mai multe informatii despre evenimentele organizate logistic de catre Sanatatea Press Group, puteti accesa pagina: Facebook.com/SanatateaPressGroup

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns