CONFERINȚA NAȚIONALĂ Alzheimer 2018 (Bucuresti, 21-24 februarie 2018)

Societatea Romana de Alzheimer anunta ca cea de-a 8-a editie a Conferintei Nationale de Alzheimer, Actualitati in domeniul dementelor, se va desfasura intre 21 – 24 februarie 2018, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, București, România. Manifestarea va insotita de o expozitie medicala specializata.

Vor participa speakeri renumiti care  vor prezenta rezultatele cercetarilor recente din domeniile neurostiintelor, neuroimagisticii, a psihiatriei clinice si neuropsihologiei. De asemenea, vor fi abordate strategiile terapeutice si de ingrijire in tulburarile neurodegenerative.
In paralel se vor desfasura cursuri, workshop-uri si seminarii adresate persoanelor suferinde si familiilor, respectiv persoanelor implicate in ingrijirea lor.

Programul va include un amplu program educational constând in cursuri adresate studentilor, asistentilor medicali, rezidentilor si specialistilor psihiatri, neurologi si geriatri, psihologilor clinicieni, neuropsihologilor, specialistilor in domeniul stimularii cognitive, medicilor de familie.

Vor continua, de asemenea, dezbaterile cu privire la politicile sanitare in domeniu, posibilitatile de imbunatatire si perspectivele dezvoltarii si aplicarii unei strategii nationale in domeniul dementei; discutiile vor fi centrate pe identificarea actiunilor prioritate in vederea infiintarii de servicii specifice in cadrul legislativ actual.

Formularul de inregistrare in vederea participarii la conferinta, precum si mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile la adresa:

https://www.alzcongres.ro/

Management Eveniment: Ralcom Exhibitions (PCO – Professional Congress Organizer)
Tel.: +40-21-210 58 14, 210 65 40, Fax: +40-21-212 27 02; e-mail: registration@alzcongres.ro

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns