Consumul de sucuri carbogazoase, asociat cu un risc mai mare de diabet si boli cardiovasculare

Un studiu realizat recent in Statele Unite confirma faptul ca persoanele care consuma bauturi carbogazoase prezinta un risc mai mare de a se confrunta cu diabet si boli cardiovasculare. Potrivit studiului, chiar si consumul a doua doze de suc pe saptamana poate influenta negativ starea de sanatate, crescand riscul aparitiei diabetului de tip II. Riscul este asociat in special cu consumul unei cantitati mari de zahar, asociat consumului de sucuri. Potrivit cercetarii, consumul de sucuri dulci este in crestere in randul populatiei la nivel mondial, fiind asociat cu un risc mai mare de aparitie a sindromului metaboli, o suma de afectiuni care pot determina diabet, dar si boli de inima.

Sursa: Daily Mail, Foto: Picasa.com.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns