ARPIM si ANMDM au transmis o scrisoare comuna angajatilor Agentiei Europene a Medicamentului pentru a sustine relocarea institutiei la Bucuresti

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) si Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM) au transmis recent o scrisoare deschisa catre angajatii Agentiei Europene a Medicamentului (EMA), pentru a sustine candidatura Romaniei in ceea ce priveste relocarea EMA la Bucuresti.

“Credem in orasul Bucuresti si in potentialul pe care il are pentru a inclina balanta discutiilor privind relocarea EMA in Romania. Bucuresti este un oras in plina dezvoltare, cu un nivel al costurilor mult sub cel din celelalte tari candidate, care poate raspunde tuturor nevoilor angajatilor EMA si familiilor acestora, de la potentialul de angajare pentru partenerii de viata si pana la oferta educationala disponibila pentru copiii lor”, a declarat Nicolae Fotin, presedintele Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

“Mai bine de jumatate din directorii companiilor membre ARPIM sunt expati si de multe ori acestia spun ca un expat plange de doua ori cand aude de Romania: atunci cand afla ca trebuie sa vina aici si apoi cand afla ca trebuie sa plece. Pentru angajatii EMA, relocarea la Bucuresti este echivalentul relocarii intr-un oras inca nedescoperit, care are multe de oferit locuitorilor sai. Pentru Bucuresti si pentru Romania, relocarea EMA se traduce prin numeroase beneficii economice si sociale”, a mai spus si Liviu Popescu, director de relatii externe al ARPIM.

Testimonialele unor expati, directori ai unor companii farmaceutice care lucreaza in Bucuresti, dar si alte informatii privind Bucurestiul, sunt disponibile pe site-ul www.emabucharest.ro, potrivit ARPIM si ANMDM.

Autor: Daria Finica, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns