Sindicatele din Sanatate, dupa negocierile de la Guvern: Nu am gasit cele mai bune solutii. Federatia Sanitas va protesta joi

Sindicalistii din Sanatate au purtat discutii, miercuri, la sediul Guvernului, privind nemultumirile referitoare la legea salarizarii. Delegatia Guvernului a fost formata din vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Sanatatii Florian Bodog, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu si cel al Finantelor, Ionut Misa. Presedintele Federatiei Sanitas, Leonard Barascu, a declarat miercuri dupa discutiile purtate la sediul Guvernului ca nu au fost gasite cele mai bune solutii, insa exista disponibilitate. El a precizat ca in cursul zilei de vineri va merge la Ministerul Sanatatii pentru a discuta despre grila de salarizare. Presedintele Sanitas a mai spus ca vineri va avea o intalnire cu reprezentantii Ministerului Sanatatii pentru a stabili un nou mod de salarizare a cadrelor medicale si a angajatilor din spitale. Federatia va protesta joi, iar apoi Consiliul National Sanitas va decide asupra oportunitatii declansarii grevei generale in sistemul sanitar si de asistenta sociala. Federatia Sanitas a anuntat ca joi va avea loc un miting, urmat de un mars.

Sursa: Mediafax, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 3.00 din 5)
Se încarcă...

Un raspuns la “Sindicatele din Sanatate, dupa negocierile de la Guvern: Nu am gasit cele mai bune solutii. Federatia Sanitas va protesta joi”

  1. Ella A spus:

    Se lasa iar cu dansuri prin pietele istorice ale Bucurestiului? Conga, pinguinu/.. rusine!

Lasa un raspuns