Conferinta Multidisciplinara “Actualitati in diagnosticul si tratamentul afectiunilor ORL” (Bucuresti, 26-27 octombrie 2017)

Titlu: Conferința Multidisciplinară Med Academy ORL

Perioada: 26 – 27 octombrie 2017

Program: Ziua  I : 12:00 – 18:00

                Ziua II :   12:00 – 17:00

Locația: Pentagon Events București, (Blvd. Expoziției, Intrare C, Sector 1

Contact:  http://bit.ly/2vkKhkA

Health Media Services va invită la Conferința Multidisciplinară Med Academy, cu tema  „ Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ORL””, care se va desfășura în perioada 26 – 27 octombrie 2017, la Pentagon Events București, (Blvd. Expoziției, Intrare C, Sector 1).

Coordonatori științifici: Șef.lucr.dr. Vlad BUDU, Conf.univ.dr. Mădălina GEORGESCU, Conf. univ.dr. Dan GHEORGHE, Prof.univ.dr. Codruț SARAFOLEANU

Conferința își propune să aducă în același loc lectori de renume, care vor dezbate subiecte de actualitate în diagnosticul, prevenția și tratamentul afecțiunilor ORL.

Cele două zile ale manifestării științifice vor include prezentări cheie privind tehnicile avansate în sfera ORL, cazuri clinice, tendințe și inovații, precum și lucrări din domeniul rinologiei, otologiei, laringologiei, chirurgiei capului și a gâtului, abordari privind sănătătatea orală a pacientului.

TAXA DE PARTICIPARE 50 RON

Conferințele Med Academy sunt organizate sub forma unor conferințe regionale cu caracter interactiv, incluzând dezbateri în plen și prezentări de cazuistică legate de diagnosticul precoce și tratamentul corect în cele mai frecvente afecțiuni în practica medicului de familie.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru Medici, cu puncte EFC pentru Farmacisti și cu puncte EMC pentru Asistenții de farmacie și Asistentii medicali.

Pentru detalii și înscrieri, accesați următorul link: http://bit.ly/2vkKhkA

GhidCabinet.ro participa la eveniment in calitate de Partener Media!

Sursa: HealthMedia.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns