Conferinta Multidisciplinara “Abordarea moderna in diagnosticul si tratamentul pacientului. Sindromul metabolic” (Brasov, 24-25 noiembrie 2017)

Titlu: Conferința Multidisciplinară Med Academy Sindromul Metabolic

Perioada: 24 – 25 noiembrie 2017

Program: Ziua  I : 12:00 – 18:00

                Ziua II :   09:00 – 13:00

Locația: Hotel Kronwell Brașov (Bulevardul Garii 7A).

Contact:  http://bit.ly/2vsBWNR

Conferința multidisciplinară Med Academy “Sindromul metabolic”, desfășurată pe parcursul a două zile, reprezintă un concept pentru o serie de evenimente cu acoperire regională, dedicat în principal medicilor cardiologi, diabetologi, endocrinologi, nutriționiști, specialiști în medicină internă, etc., importanți factori de decizie din domeniul diabetului și domenii conexe din România.

Este structurată astfel în sesiuni științifice suținute de specialiști, cu focus pe dezvoltarea continuă a medicilor, farmaciștilor și asistenților medicali, prezentări de cazuri clinice și lucrări practice.

TAXA DE PARTICIPARE 50 RON

Conferintele Med Academy sunt organizate sub forma unor conferinte regionale cu caracter interactiv, incluzand dezbateri in plen si prezentari de cazuistica legate de diagnosticul precoce si tratamentul corect in cele mai frecvente afectiuni in practica medicului de familie.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru Medici, cu puncte EFC pentru Farmacisti si cu puncte EMC pentru Asistentii de farmacie si Asistentii medicali.

Pentru detalii și înscrieri, accesați următorul link: http://bit.ly/2vsBWNR

GhidCabinet.ro participa la eveniment in calitate de Partener Media!

Sursa: HealthMedia.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns