Conferinta Multidisciplinara “Abordarea moderna in diagnosticul si tratamentul pacientului. Rolul echipei multidisciplinare” (Iasi, 28-29 septembrie 2017)

Titlu: Conferința Multidisciplinară Med Academy Iași

Perioada: 28 – 29 SEPTEMBRIE 2017

Program: Ziua  I : 12:00 – 18:00

                Ziua II :   12:00 – 17:00

Locația: Hotel Unirea Iași, (Piața Unirii, Nr. 5)

Contact:  http://bit.ly/2u4nrjv

Health Media Services va invită la Conferința Multidisciplinară Med Academy, cu tema  „Abordarea modernă în diagnosticul și tratamentul pacientului. Rolul echipei multidisciplinare”, care se va desfășura în perioada 28-29 septembrie 2017, la Hotel Unirea Iași (Piața Unirii 5, Iași).

Conferința multidisciplinară Med Academy, desfășurată pe parcursul a două zile, reprezintă un concept pentru o serie de evenimente cu acoperire regională, dedicat în principal medicilor, farmaciștilor și asistenților medicali din România.

Este structurată în sesiuni științifice suținute de specialiști de renume, care vor prezenta lucrări practice și cazuri clinice audienței formată din: medici specialiști, medici de familie și farmaciști.

SESIUNI ȘTIINȚIFICE

  • Reabilitare medicală și reumatologie
  • ORL
  • Pneumologie și alergologie
  • Urologie, Ginecologie
  • Cardiologie și medicină internă
  • Diabet, nutriție și boli metabolice
  • Oncologie
  • Dermato-venerologie

TAXA DE PARTICIPARE 50 RON

Conferințele Med Academy sunt organizate sub forma unor conferințe regionale cu caracter interactiv, incluzând dezbateri în plen și prezentări de cazuistică legate de diagnosticul precoce și tratamentul corect în cele mai frecvente afecțiuni în practica medicului de familie.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru Medici, cu puncte EFC pentru Farmacisti și cu puncte EMC pentru Asistenții de farmacie și Asistentii medicali.

Pentru detalii și înscrieri, accesați următorul link: http://bit.ly/2u4nrjv

GhidCabinet.ro participa la eveniment in calitate de Partener Media!

Sursa: HealthMedia.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns