A X-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie Microbiologia și Epidemiologia (Bucuresti, 2-4 noiembrie 2017)

În perioada 2-4 noiembrie 2017 va avea loc cea de-a X-a ediție a Conferinței Naționale de Microbiologie și Epidemiologie, care va fi organizată la București, Hotel Crowne Plaza și care va avea ca titlu: Microbiologia și Epidemiologia – în slujba sănătății publice.

La conferintă vor participa, alături de specialiști din domeniile microbiologiei și epidemiologiei, și numeroși medici din alte specialități, reprezentanți ai Ministerului  Sănătății și ai altor instituții cu responsabilități din domeniul sănătății. Ca în fiecare an au confirmat participarea speakeri internaționali și naționali de prestigiu, de la universități din Europa, Israel și România.

Joi, 2 noiembrie 2017, evenimentul va debuta cu un curs pre-conferinţă, în cadrul căruia vor fi dezbătute teme de interes pentru sănătatea publică. Unul dintre elementele importante ale evenimentului va fi reprezentat de participarea specialiștilor din cadrul INSP și direcțiile de sănătate publică la instructajul metodologic de specialitate.

De asemenea, va exista o sesiune specială dedicată conceptului “One Health” – care se adresează în special problemelor de sănătate publică, generate de patologia infecțioasă din domeniul medicinii umane, veterinare și a mediului.

În cadrul ediției din acest an a Conferinței va avea loc și o sesiune specială care va fi dedicată tinerilor medici.

Printre temele care vor fi abordate în cadrul sesiunilor științifice ale Conferinţei se vor număra:

  • Îmbunătățirea performanțelor pentru detecția rapidă a bacteriilor multirezistente și importanța determinării profilului de rezistență la antimicrobiene;
  • Bolile prevenibile prin vaccinare;
  • Infecțiile respiratorii și alte patologii infecțioase relevante pentru sănătatea publică.

Pentru înscrierea la eveniment: http://srm.ro/inscriere-2017.php

Evenimentul este organizat științific de Societatea Română de Microbiologie

Co-organizator științific: Societatea Română de Epidemiologie

Management eveniment: Sănătatea Press Group

GhidCabinet.ro participa la eveniment in calitate de Partener Media!

Sursa: Sanatatea Press Group.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns