Locuri de munca pentru medici specialisti in Hematologie, in Scotia

Medicii romani cu specialitatea Hematologie care doresc sa lucreze in strainatate pot face acest lucru prin intermediul agentiei de recrutare ATeam Medical Recruitment!

Locurile de munca oferite sunt pentru postul de Hematology Consultant, medicii recrutati urmand sa lucreze in regiunea Highlands din Scotia. Cadrele medicale care trec de procesul de recrutare vor avea un contract full-time permanent si vor beneficia de un salariu brut pe an cuprins intre 76.000 si 104.000 de lire sterline.

Unitatea medicala in care vor lucra persoanele recrutate are statutul de centru oncologic si realizeaza inclusiv teste clinice.

Pentru a fi recrutati, medicii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  1. Sa detina o diploma de specialist in Hematologie
  2. Sa aiba cel putin 8 ani de experienta in Hematologie
  3. Sa aiba inregistrarea ca medic specialist la Consiliul General al Medicilor din Marea Britanie (GMC) sau sa o poata obtine in circa 6 luni
  4. Sa cunoasca limba engleza scris si vorbit la nivel avansat
  5. Sa aiba bune capacitati de comunicare

Regiunea Highlands ofera oportunitati importante de calatorie si de activitati in spatiul exterior, dar si o calitate a vietii excelenta. Inverness, localitatea unde este situate clinica, este un loc foarte bun pentru a trai si pentru a munci, oferind oportunitati familiilor si standarde de educatie inalte.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com, Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87, Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment.

 

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns