Conferinta Nationala Multidisciplinara MedDEX Constanta: 21-22 aprilie

Titlu: Conferința Națională Multidisciplinară MedDEX

Perioada: 21-22 APRILIE 2017

Program: Ziua I : 13:00 – 18:00

Ziua II : 09:00 – 13:00

Locația: Pavilionul Expozițional Constanța, Blvd. Mamaia Nr. 331A

Organizator: Med Solutions Intl Group

Contact:  http://bit.ly/2nBgmTC

Med Solutions Intl Group vă invită la cea de-a cincea editie din 2017 la Constanța, a Conferințelor Interdisciplinare MedDEX, ce se va desfășura în perioada 21-22 APRILIE 2017, la Pavilionul Expozițional Constanța (Blvd. Mamaia Nr. 331A).

Tema principală a conferințelor MedDEX 2017 este „Managementul și prevenția bolilor în secolul XXI – Necesitatea unei abordări multidisciplinare” .

Conferința face parte din seria evenimentelor MedDEX organizate în marile centre universitare din România și reprezintă un mijloc de comunicare și schimb de experiență între medicii de familie, medicii specialiști, autorități marcante din domeniul sănătații, cât și farmaciști și asistenți medicali.Președintele și coordonatorul programului și al comitetului științific este Prof. Univ. Dr. Sarah Adriana Nica, din cadrul UMF ”Carol Davila” București.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru medici, puncte EFC pentru farmaciști și puncte EMC pentru asistenții de farmacie și asistenții medicali.

Medicii și farmaciștii vor beneificia suplimentar, în urma participării la conferință, de un curs online, creditat cu 18 puncte EMC / EFC.

*Pentru a primi punctajul este necesar să participați activ PE ÎNTREG PARCURSUL CONFERINȚE!.

**Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați site-ul:  http://www.medsolutionsgroup.ro/

Sursa: Medsolutiongroup.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

3 Raspunsuri la “Conferinta Nationala Multidisciplinara MedDEX Constanta: 21-22 aprilie”

 1. Doina Mortaza A spus:

  Bună ziua,
  Sunt asistent medical din orașul Constanța.
  Am participat, am platit taxa la CONFERINTA “MANAGEMENTUL ȘI PREVENTIA BOLILOR IN SECOLUL XXI-NECESITATEA UNEI ABORDARI MULTIDISCIPLINARE” în perioada21-22 aprilie 2017. Am fost informați acolo ca vom primi credite pe adresa de e-mail în cursul anului acestea fiindu-i mi necesare pentru avizul anual de libera practica. Deoarece am intrat în anul 2018 si inca nu am primit nimic doresc sa stiu daca voi primi aceste credite sau a fost în zadar efortul de a participa doua zile consecutiv la a aceasta conferinta.
  În speranța unei bune colaborări aștept răspuns urgent de la dumneavoastră.

  • Doina Mortaza A spus:

   Bună ziua,
   Sunt asistent medical din orașul Constanța.
   Am participat, am platit taxa la CONFERINTA “MANAGEMENTUL ȘI PREVENTIA BOLILOR IN SECOLUL XXI-NECESITATEA UNEI ABORDARI MULTIDISCIPLINARE” în perioada 21-22 aprilie 2017. Am fost informați acolo ca vom primi 12credite EMC pe adresa de e-mail în cursul anului acestea fiindu-i mi necesare pentru avizul anual de libera practica. Deoarece am intrat în anul 2018 si inca nu am primit nimic doresc sa stiu daca voi primi aceste credite sau a fost în zadar efortul de a participa doua zile consecutiv la a aceasta conferinta.
   În speranța unei bune colaborări aștept răspuns urgent de la dumneavoastră.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Va rugam sa contactati direct organizatorii conferintei pentru clarificarea situatiei creditelor. Cu stima, GhidCabinet.ro

Lasa un raspuns