Secom a deschis un nou magazin in Cluj-Napoca

Compania Secom, specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, a deschis in Cluj-Napoca un nou magazin, ajungand in total la o retea de 12 unitati la nivel national. Magazinul este amplasat pe str. Regele Ferdinand nr. 34, a fost realizat in urma unei investitii de 40.000 de euro si face parte din strategia de extindere nationala a companiei. In portofoliul Secom se afla peste 250 de suplimente alimentare naturale.

“Cresterea interactiunii cu brand-ul Secom si produsele noastre este un obiectiv pe care ne-am propus sa il transpunem in practica si prin extinderea retelei proprii de magazine. In cadrul magazinelor Secom, fiecare consumator beneficiaza de timp, de recomandari personalizate si are acces la toate produsele din portofoliul Secom. Credem ca acesti diferentiatori ne ajuta sa construim o relatie solida cu consumatorii si sa cream o cultura privind administrarea suplimentelor alimentare”, a declarat Lucia Costea, managing partner Secom.

Reteaua de magazine Secom numara unitati in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara. Primele magazine au fost lansate in 2013, in Bucuresti.

Autor: Daria Finica, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns