Cursul “Managementul fracturii la nivelul mainii si al articulatiei radio-carpiene” (Bucuresti, 1-4 martie 2017)

Fundația AO Trauma, în parteneriat cu Ronda Medical, va organiza cursul intitulat “Managementul fracturii la nivelul mâinii și al articulației radio-carpiene”, în perioada 1-4 martie 2017, la București.

Ronda Medical este cunoscută pentru implicarea sa activă și constantă în îmbunătățirea performanțelor din domeniul ortopediei și osteosintezei, prin promovarea și facilitarea participării medicilor din România la numeroase cursuri de perfecționare din Europa.

De această dată, Ronda Medical susține demersul Fundației AO Trauma de a organiza, la noi în țară, un curs dedicat medicilor ortopezi, traumatologi și plasticieni, aflați la început de carieră, precum și chirurgilor cu experiență, interesați de dezvoltarea lor profesională, prin îmbunătățirea continuă a cunoștințelor și a abilităților, astfel încât să le poată oferi pacienților cele mai bune opțiuni de tratament.

Cursul se adresează medicilor ortopezi, traumatologilor și chirurgilor plasticieni care au cunoștințe solide de limba engleză și își propune să atingă diverse teme de interes, atât pentru medicii rezidenți, cât și pentru specialiștii cu experiență. Astfel, în cadrul evenimentului, se vor prezenta indicații pentru intervențiile chirurgicale și se vor sugera principii și opțiuni de tratament pentru fracturile mâinii și ale articulației radio-carpiene. Vor avea loc discuții referitoare la prezentarea și aplicarea adecvată a tehnicilor de ultimă oră din domeniu, precum și descrierea tratamentului postoperator și a metodelor de prevenire și tratare a complicațiilor ce ar putea apărea.

Participanții la curs vor avea oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de analiză și argumentare în ceea ce privește alegerea celei mai bune metode de tratament, vor putea identifica și prezenta avantajele și dezavantajele tehnicilor de fixare, astfel încât să poată oferi pacienților cele mai bune opțiuni de tratament.

Programul științific a fost pregătit și va fi susținut de lectori de renume la internațional, atât din România, cât și din Austria, Germania și Ungaria. Acesta are o structură modulară și include prelegeri, dezbateri, discuții de grup și studii de caz, dar și exerciții practice. Exercițiile practice prevăzute în program respectă întru totul particularitățile anatomice ale fiecărei zone studiate, prin utilizarea de mulaje de os de ultimă generație. Aceste mulaje de os redau atât fracturile, cât și regiunea anatomică imediată, cu țesut moale, vase de sânge, nervi etc.

Programul evenimentului poate fi consultat pe pagina web a cursului (vezi www.aotrauma.org, secțiunea „cursuri”, locația „România”). Tot acolo se găsesc informații legate de locație, lectori și procedura de înscriere. Detalii și clarificări se pot obține prin contactarea Ronda Medical, la adresa office@rondamedical.ro.

Ronda Medical își propune să faciliteze accesul medicilor români la cursuri de specialitate și la informații legate de oportunități de dezvoltare profesională, ca parte a misiunii sale de a contribui activ la îmbunătățirea calității actului medical și a vieții pacienților din România, precum și la creșterea încrederii românilor în profesionalismul medicilor autohtoni.

Contact:

Laura Opriș

PR Manager

office@comm-on.ro

Sursa: Comm-on.ro.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns