Conferinta Nationala Multidisciplinara MedDEX: Bucuresti, 27-28 ianuarie

medexPerioada: 27-28 IANUARIE 2017

Program: Ziua  I : 13:00 – 18:00

                Ziua II : 09:00 – 13:00

Locația: Crystal Palace Ballrooms (Calea Rahovei Nr. 198A, București)

Organizator: Med Solutions

Contact:  http://www.medsolutionsgroup.ro/meddex-bucuresti-ianuarie-2017/

Med Solutions Group vă invită la București, pentru prima ediție din 2017 a Conferințelor Interdisciplinare MedDEX, ce se va desfasura in perioada 27-28 ianuarie 2017, la Crystal Palace Ballrooms.

Tema principala a conferintelor MedDEX 2017 este „Managementul si preventia bolilor in secolul XXI – Necesitatea unei abordari multidisciplinare” .

Conferința face parte din seria evenimentelor MedDEX organizate în marile centre universitare din România și reprezintă un mijloc de comunicare și schimb de experiență între medicii de familie, medicii specialiști, autorități marcante din domeniul sănătații, cât și farmaciști și asistenți medicali.Presedintele si coordonatorul programului si al comitetului stiintific este Prof. Univ. Dr. Sarah Adriana Nica, din cadrul UMF ”Carol Davila” Bucuresti.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru medici, puncte EFC pentru farmaciști și puncte EMC pentru asistenții de farmacie și asistenții medicali.

Medicii și farmaciștii vor beneificia suplimentar, în urma participării la conferință, de un curs online, creditat cu 18 puncte EMC / EFC.

*Pentru a primi punctajul este necesar să participați activ PE ÎNTREG PARCURSUL CONFERINȚEI

**Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați site-ul:  http://www.medsolutionsgroup.ro/meddex-bucuresti-ianuarie-2017/

GhidCabinet.ro participa la eveniment in calitate de Partener Media!

Sursa: Med Solutions, Foto: Med Solutions.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns