Conferinta Multidisciplinara MedAcademy (Cluj-Napoca, 4-5 iulie 2016)

Conferința multidisciplinară Med Academy Cluj Napoca

Perioada: 04-05 iulie 2017

Loc de desfășurare: Aula “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Organizator: Health Media Services

Contact:  https://goo.gl/hpD6Rk

Health Media Services vă invita la Conferinţa Interdisciplinară MedAcademy, cu tema  “Abordarea modernă în diagnosticul și tratamentul diabetului zaharat și a bolilor asociate”, care se va desfășura în perioada 04-05 iulie 2017, la Aula “Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca.

Conferința Med Academy reunește practicieni din diverse specialități medicale: cardiologi, diabetologi, endocrinologi, nutritioniști, specialiști în medicina internă, etc., precum și importanți factori de decizie atât din domeniul diabetului cât și din domenii conexe.

În cadrul evenimentului, medicii participanți vor asista la dezbateri pe marginea metodelor de depistare a diabetului, dar şi al principalelor complicații pe care le provoacă, în vederea identificării celor mai eficiente soluţii de ameliorare a calităţii vieţii persoanelor care se confruntă cu această boală.

COMITET ȘTIINȚIFIC:

Prof. univ.dr. Nicolae Hâncu,  Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Conferințele Med Academy sunt organizate sub forma unor conferințe regionale cu caracter interactiv, incluzând dezbateri în plen și prezentări de cazuistică legate de diagnosticul precoce și tratamentul corect în cele mai frecvente afecțiuni în practica medicului de familie.

*Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru medici, puncte EFC pentru farmaciști.

*Medicii și farmaciștii vor beneficia, în urma participării, de un curs online gratuit creditat cu 18 credite EMC / EFC.*

*Taxa de participare este de 30 lei și se achită exclusiv la eveniment.

*Pentru detalii si inregistrari, accesati urmatorul link:  https://goo.gl/hpD6Rk

Sursa: Health Media Services,

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns