Conferinta Medic.ro (Iasi, 4-5 mai 2017)

CONFERINTA MEDIC.RO

4 – 5 MAI 2017

HOTEL UNIREA, IAȘI

Tema generală: “Abordare practică și holistică în medicina de familie”

EVENIMENTUL ESTE CREDITAT CU 8 PUNCTE EMC.

Începând cu anul 2017, Conferinţele Medic.ro sunt organizate în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF).

“Societatea Națională de Medicina Familiei are plăcerea de a vă comunica parteneriatul dintre SNMF și MedicHub, atât în organizarea evenimentelor Medic.ro, cât și pentru revista Medic.ro.

Evenimentele Medic.ro sunt deja o frumoasă tradiție în peisajul evenimentelor dedicate medicilor de familie din România. Dorim ca din acest an, acestea să adauge un plus de conținut, de specificitate pentru specialitatea noastră și, mai ales, o abordare diferită, mult mai practică, mai aplicată, legată de activitatea zilnică din cabinete.

Fiecare eveniment Medic.ro va fi moderat de către unul dintre membrii conducerii SNMF, împreună cu liderii asociației locale afiliată la SNMF. Împreună cu partenerii MedicHub ne vom strădui să vă oferim lucruri deosebite, utile, atractive.

Cu deosebită stimă, vă mulțumim pentru implicare,

Rodica Tănăsescu

Președinte SNMF”

Program

Joi, 4 mai            Înregistrarea participanţilor – începând cu ora 11:00

Sesiuni de conferinţă 12:00 – 18:00

Vineri, 5 mai     Sesiuni de conferinţă 10:00 – 13:00

Pentru informaţii suplimentare, ne puteţi contacta la tel: 031 425 40 49 sau pe adresa de e-mail: evenimente@medichub.ro

Sursa: MedicHub

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns