Posturi pentru infirmieri in centre de ingrijire varstnici din Regatul Unit

work experience modificatInfirmierii romani care doresc sa obtina un loc de munca in afara Romaniei pot ocupa un post in Marea Britanie prin intermediul agentiei de recrutare Work Experience din Bucuresti.

Posturile oferite sunt de infirmieri in centre de ingrijire varstinici in Marea Britanie, fiind o oferta fara comision.

Centrele cu care colaboreaza agentia Work Experience sunt situate in zona de sud a Angliei o zona foarte primitoare pentru emigranti, mai exact orasul Poole care este un oras turistic, de regula printre cele mai apreciate si mai vizitate de catre cei care doresc o clima placuta care dureaza tot timpul anului. Orasul are cele mai uluitoare plaje, un port natural impresionant si cele mai frumoase peisaje cu vedere la mare.

Azilele pentru persoane varstnice sunt locatii de lux care ofera ingrijire la standarde inalte rezidentilor aflati in ingrijire aici. Atat rezidentii cat si perzonalul sunt tratati cu respect si isi pot desfasura activitatea untr-un mediu placut, civilizat si intr-o echipa bine inchegata. Respectul si seriozitatea sunt oferite, dar si cerute personalului care lucreaza in aceste locatii luxoase.

Aceasta oferta este potrivita atat ca oferta temporara pentru asistentii medicali care sunt in asteptarea PIN-ului, dar si pentru persoanele care nu au studii in domeniul medical, dar au mai lucrat in infirmerie sau in ingrijire persoane si isi doresc o astfel de experienta in strainanate. Cei care vor obtine PIN-ul in timpul contractului vor fi automat avansati la pozitia de asistent medical. Contractul se semneaza pe o perioada de 12 luni cu posibilitate de prelungire.

Descrierea Ofertei:

Pozitie: care assistant/infirmier/ingrijitor varstnici cu contract de angajare.

Pozitii disponibile momentan: 10

Durata totala a contractului: 12 luni din momentul inceperii activitatii in UK.

Data inceperii contractului: cat de rapid este posibil, in maximum 2 saptamani.

Locatie: Zona Dorset, West Essex, orasul Poole, Bournemouth, una dintre locatiile cele mai apreciate din toata Anglia deoarece are o clima placuta, deschidere la mare si multe posibilitati de petrecere a timpului in aer liber. Poole este un oras linistit si primitor.

Pentru mai multe informatii despre zona Dorset si Orasul Poole, Bournemouth dati click aici sau aici.

Locatia curenta este un azil de prestigiu, unul dintre cele mai longevive si mai respectate centre din orasul Poole. Este situat intr-o zona centrala a orasului si este specializat in oferirea de ingrijire medicala, ingrijire permanenta si ingrijiri paliative pacientilor varstnici cu diferite afectiuni printre care si bolnavi cu dementa.

Activitatea: Persoanele care lucreaza in domeniul ingrijirii au rolul de a imbunatatii calitatea vietii persoanelor vulnerabile, aflate in imposibilitatea de a se ingriji si descurca singure. Pacientii sunt de regula varstnici atat barbati cat si femei. Activitatea ingrijitorului presupune: asigurarea igienei bolnavului inclusiv asistarea la dus si la imbracare, asigurarea curateniei in spatiul bolnavului implicit schimbarea lenjeriei patului, asistenta bolnavului in timpul luarii mesei, observarea oricarei modificari in comportamentul bolnavului sau a sau starii lui de sananate, citit, plimbari, discutii, supravegherea bolnavilor pe timp de noapte etc.

Insusiri foarte apreciate si necesare pentru aceasta meserie sunt: atentia la detalii, sensibilitate pentru persoane aflate in necesitate, capacitatea de ascultare si de comunicare, rabdare, grija, altruism si compasiune.

Cerinte: Pentru a beneficia de aceasta oferta, persoanele interesate trebuie sa aiba un CV in limba engleza completat in baza de date a companiei Work Experience pe site-ul www.workexperience.ro. Pentru a fi luat in considerare CV-ul trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:

-experienta minim 6 luni in ingrijire persoane cu dizabilitati/varstnici/adulti. Experienta poate fi: practica profesionala la scoala de profil sanitar sau curs in domeniu, voluntariat, munca domiciliu sau ingrijirea rudelor/cunostintelor

limba engleza la nivel conversational, aceasta va fi testata telefonic sau pe Skype de catre reprezentantul companiei Work Experience si in unele cazuri posibil sa existe si un al doilea interviu, tot telefonic sau pe Skype cu reprezentantul agentiei din UK

-se prefera femei, insa pot aplica si barbatii daca au experienta si abilitati potrivite pentru astfel de activitati

-varsta cuprinsa intre 20 si 45 de ani, intervalul de varsta poate fi putin depasit in cazul in care persoana demonstreaza abilitati deosebite, dar nu mai mult de 50 ani

– flexibilitate si disponibilitatea de a lucra in week-end si in ture de noapte

– bune referinte profesionale

-calificarea in domeniul medical – detinerea unei diplome sau a unei calificari poate constitui un avantaj, insa adevaratul avantaj este dorinta de a munci

-este obligatorie detinerea unuia dintre documentele carnet de conducere sau pasaport, asta pe langa cartea de identitate care este un document obligatoriu

Bonusuri si beneficii:

Salariul: Incepe de la 1350 lire pe luna si poate ajunge pana la 1600 lire pe luna. Rata salariala orara incepe de la 7.4 – 7.6 lire pe ora, si ajunge la 9.0 – 9.3 lire pe ora in zilele de week-end. Fiecare angajat lucreaza o data la doua saptamani si ture de week-end. Norma minima de ore este de 36 ore pe saptamana, dar se pot face ore suplimentare pana la 42/48 ore pe saptamana. Se lucreaza in ture de 6 si de 12 ore.

Momentan se cauta candidati exclusiv pentru ture de zi, insa este posibil ca in timp persoanelor recrutate sa li se ceara sa lucreze si ture de noapte. Pentru pozitii de Night Care Assistant se cere o experienta de minim 12 saptamani in companie.

Cazarea: este asigurata contra cost. Pretul pietei in zona orasului Poole este incepand de la 300-400 lire de persoana, cu utilitati incluse.

Masa din timpul orelor de lucru este asigurata de angajator la turele de 12 ore iar in afara orelor de munca candidatii recrutati isi vor gati acasa. Pretul alimentelor in UK este echivalent cu cel din Romania.

Taxele ca angajat sunt platite integral de catre angajator. Se semneaza contract de angajare direct cu azilul, persoanele recrutate avand statut de angajat cu drepturi depline conform legislatiei in vigoare: concediu, asigurare medicala, sociala, alocatie copii, etc

Bani necesari in avans:

Compania Work Experience nu percepe niciun fel de comision insa pentru a putea incepe cu succes un contract de munca este nevoie ca persoanele recrutate sa dispuna de o suma de bani necesara pentru a acoperi cheltuielile personale pana la primirea primului salariu de la azil.

Transportul din Romania pana in orasul Poole din UK se poate face cu avionul, autocarul sau masina personala. Pentru transportul cu avionul se recomanda aeroportul Luton de unde vor calatori cu transportul in comun pana la statia din Poole de unde vor fi preluate de un reprezentant al companiei si conduse la cazare. Daca aleg transportul cu autocarul de regula aceasta presupune transport direct pana in Poole. Costul transportului poate fi intre 100 si 150 lire in functie de mijlocul ales.

Candidatii sunt asteptati in orasul Poole de un reprezentant al companiei si sunt condusi la cazare. A doua zi toti candidatii, indiferent de experienta, vor incepe trainingul care dureaza 3 zile si se face direct la azil si din a 4-a zi incepe activitatea propriu-zisa la noul loc de munca.

Suma totala pe care agentia Work Experience le recomanda persoanelor candidate sa o aiba la ele pentru a putea beneficia cu succes de aceasta oferta este de minim 600 lire (30 milioane lei) necesari pentru transport, cazare si cheltuiala pana la primirea primului salariu. Aceasta suma nu reprezinta comision, nu trebuie platita agentiei, ci banii trebuie sa ii aiba candidatii recrutati la ei si ii vor folosi pe parcursul drumului si a perioadei de inceput a sederii in UK.

Contact:

Ana Maria But-International Recruiter

Telefon: 0753855294, 0731332345, 0040-262-221222

Fax: 0040-318-155073

Bucuresti, sector 1, Str. Stockholm, nr. 4, ap. 1 (Intrare din Calea

Dorobantilor / Str. Madrid)

Email: medical@workexperience.ro

Sursa: Work Experience

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns