Sanofi Romania: Actiunea de separare a business-ului de generice este preconizata pentru 2018

_sanofi_Compania farmaceutica Sanofi Romania a anuntat ca actiunea de separare a business-ului de medicamente generice anuntata de producatorul francez de medicamente in Europa ar urma sa aiba loc in cursul anului 2018. Sanofi a anuntat recent ca intentioneaza sa initieze separarea diviziei sale de generice din Europa in vederea vinderii acesteia.

“Actiunea de separare este preconizata a avea loc in 2018. Pana atunci, nu anticipam nicio schimbare majora cu impact asupra activitatilor noastre comerciale si industriale si asupra portofoliilor disponibile pe piata, inclusiv cel de generice. Ne vom desfasura activitatea la fel ca si pana acum, continuandu-ne totodata planurile de productie si de dezvoltare a fabricii din Bucuresti. Ne reconfirmam angajamentul fata de clientii si partenerii nostri, pe care ii asiguram ca vom livra aceleasi servicii de cea mai buna calitate, raspunzand cu aceeasi dedicare nevoilor pacientilor din Romania”, a declarat Emmanuelle Valentin, General Manager Sanofi in Romania.

Sanofi a anuntat ca in momentul in care vor aparea detalii cu privire la un viitor cumparator al diviziei si la structura procesului de separare a activitatii diviziei de generice la nivel european, acestea vor fi facute publice.

Autor: Daria Finica, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns