GlaxoSmithKline ar putea lansa in SUA un vaccin impotriva Zona Zoster

glaxosmithkline-Compania farmaceutica britanica GlaxoSmithKline (GSK) ar putea lansa in Statele Unite un vaccin impotriva Zona Zoster. Noul vaccin ar putea aduce companiei vanzari de aproximativ 1 miliard de dolari pe an in Statele Unite. El va fi comercializat sub denumirea Shingrix. Compania incearca sa isi revitalizeze portofoliul de medicamente. GlaxoSmithKline a anuntat ca in testele clinice efectuate pana in prezent vaccinul s-a dovedit a fi eficient in 90% din cazuri, chiar si la patru ani de la administrare.

Sursa: Reuters.com, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Se încarcă...

3 Raspunsuri la “GlaxoSmithKline ar putea lansa in SUA un vaccin impotriva Zona Zoster”

 1. Viorica Mihailu A spus:

  Buna! Băiatul meu de 35 de ani a făcut zona zoster pe spate.As vrea sa fac vaccinul nou descoperit, având 59 de ani, imunitate scăzută în urma tratamentului cu interferon.S a distribuit pe piata la nou sau cea europeană și la ce preț?
  Cu multumiri

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, Shingrix a fost autorizat de Agentia Europeana a Medicamentului la sfarsitul lunii martie 2018. Din informatiile noastre, vaccinul este deja comercializat in Marea Britanie, iar pretul este de circa 250 Euro pentru doua cele doua doze necesare.

   • Viorica Mihailu A spus:

    Mulțumesc, eu sunt la fiica mea în UK, am întrebat de el, aceștia vaccinează după 70 , eu am vrut sa l cumpăr mai repede, nu le am spus toată istoria mea medicala.O sa vedem dc îl putem cumpăra de aici.O zi buna!

Lasa un raspuns