Coaching Forum Medical & Pharma: Bucuresti, 2 noiembrie

1Evenimentul Coaching Forum Medical – Pharma cu titlul PERFORMANȚĂ ÎN LEADERSHIPUL MEDICAL & PHARMA PRIN INTRUMENTE DE COACHING va avea loc pe data de 2 noiembrie 2016 la JW Grand Hotel Marriott București.

Ediția a doua a evenimentului Coaching Forum este dedicată industriei sănătății și va reuni profesioniști ai dezvoltării umane prin coaching recunoscuți la nivel național și internațional precum și specialiști cu înaltă calificare în domeniul medical și farmaceutic, profesioniști ai practicii din domeniul sănătății, precum și practicieni cu o largă recunoaștere națională și internațională.

Obiectivul principal al Coaching Forum este de a crea un spațiu de întâlnire, explorare, dialog și dezbateri pe tema impactului abilităților de coaching în industria sănătății: despre aplicabilitate, beneficii și avantajele coachingului.

Evenimentul Coaching Forum Medical & Pharma este creditat cu 8 puncte CPD de către CPD Standards UK, și 4 CCE de către ICF –International Coaching Federation.

Scopul acestui eveniment este:

 • ofere o serie de repere cu privire la diferitele aspecte, tehnici și instrumente de coaching care pot avea un impact pozitiv în dezvoltarea calităților liderilor în domeniul sănătății
 • experiementarea directă a coachingului prin sesiuni interactive facilitate de coachi profesioniști
 • să genereze argumente pentru impactul coachingului în maximizarea potențialului de leadership al specialiștilor medicali

Cine poate să participle?

 • Lideri din corporațiile Medical – Pharma naționale și internaționale
 • Directori, manageri si antreprenori care activează în domeniul sănătății
 • profesioniști din domeniul medical și pharma care doresc să-și extindă portofoliul de cunoștințe și competențe cu abilități de coaching
 • lideri din spitale, centre medicale, echipelor de profesioniști, diriginți de farmacii care doresc să-și îmbunătățească competența de conducere și abilitatea de a forma echipe performante
 • profesioniști și consultanți în vânzări de echipamente, produse medicale și medicamente
 • manageri H&R și L&D care sunt  interesați sa dezvolte o cultură de coaching în organizație
 • terapeuți si psihologi dornici să-și sporeasă gradul de cunoaștere pentru a oferi pacienților servicii mai bune
 • specialiști medicali de diverse specializări care doresc să-și dezvolte competențele

Teme de discuție

 • provocările și dificultățile leaderilor din domeniul Medical și Pharma
 • Instrumente de coaching în industria sănătății la nivel interațional
 • Care este impactul abordării de coaching în industria Pharma? Studii de caz.
 • Abilități de coaching pentru dezvoltarea competenței de leadership, management și creșterea performanței
 • Cum armonizezi rolul de manager coach cu cea de medic?

Puncte de atractie:

 • 2 prezentări de bune practici, studii de caz ale programelor de coaching implementate în organizații medicale de prestigiu, centre medicale și Pharma (pe plan național și internațional)

Studiile de caz vor fi prezentate de catre Dr. Sorin Farcas – capabilities Manager AstraZeneca Romania si Lucian Borsan – director Executiv Alphega Romania impreuna Viorel Panaite –Managing Partner at Human Invest.

 • 3 ateliere interactive pentru experimentarea unor aspecte de coaching facilitate de coachi profesioniști

Atelierele vor fi facilitate de către Dr. Lilia Dicu MCC, Rajesh Misca – High Performance Coach si Marc Steinberg, MCC, CEV Creative Consciousness.

 • un panel de discuții interactive și dezbateri legate de aplicabilitatea și beneficiile coachingului în industria sănătății, precum și oportunități de dezvoltarea eficienței personale pentru lideri

Teme de discuție pentru panel:

– care sunt dificultățile în termeni de management/leadership cu care se confruntă un manager/lider din industria sănătății?

– ce anume îi perpetuează dificultățile?

– ce aptitudini noi și specifice sunt necesare?

– în ce fel ar putea fi deprinse cel mai bine aptitudinile necesare ?

– în ce fel coachingul poate să fi o competență utilă pentru un lider din domeniul Pharma

Participanții în panel:

 • Marius Aprodu – Director național vânzări Farmaciile Donna
 • Georgiana Gioaba – Training manager și dezvoltare în Farmexpert
 • Mădălina Mușat – medic primar endocrinolog si diabet
 • Dan Berinde – Coaching partners, Team Coach ILM
 • Loredana Giuran – Manager Creative Consciousness
 • Catalin Godra – Lector Univ. UMF Carol Davila

Panelul va fi moderat de dna. Simona Melnic – CEO Versa Media împreună cu moderatorii evenimentului Gabriela Puskas – event manager și Cristian Tudoran.

 • premii surpriză oferite de partenerii și sponsorii evenimentului

Premiile constă în participări la programe de coaching și sunt oferite de partenerii evenimentului: Corpstrat Academy, Institutul Bancar Român, AoEC, Points of You, Creative Consciousness, Coaching Partners, Atelierul de Coaching.

Beneficiile participării

 • recunoaștere profesională – credite ICF, CPD,
 • Vei afla care sunt tendințele actuale privind programele de coaching în domeniul sănătății și vei învăța cum le poți aplica eficient în compania ta
 • Vei afla despre noile evoluții și metode moderne de dezvoltare de leadership și management prin coaching și cum poți utiliza acestea pentru creșterea eficienței tale și performanței organizației.
 • Vei cunoaște reprezentanți de marcă din domeniul sănătății care investesc în dezvoltarea și motivarea angajaților prin programe de coaching.

Gabriela Puskas – event manager, business & career coach

“Coaching Forum este primul eveniment din România dedicat analizei și tendințelor evolutive ale pieței de coaching din diferite vertical de business.

Ediția dedicată sectorului Medical & Pharma va aduce în prim plan provocările si dificultățile cu care se confruntă liderii din acest domeniu, ce anume le perpetuează dificultățile, care sunt aptitudinile noi specifice care i-ar ajuta și în ce fel ar putea fi deprinse aptitudinile necesare?

Raportându-ne la industria sănătății, opinia publică este din ce în ce mai preocupată de faptul că acest sector este tot mai marcat de tehnologie, care este dusă pana la un nivel inuman. Daca abordarea doctorului în trecut era tămăduitoare, astăzi este sistematizată și dezumanizată, iar calitatea îngrijirilor și a actului medical lasă de dorit. Medicii au o misiune extrem de dificilă, pe de o parte sunt foarte buni profesioniști în specializările lor pe de altă parte trebuie să deprindă și să gestioneze o serie de competențe comportamentale precum gestionarea relațiilor și a situațiilor tensionate, capacitatea de a comunica empatic, atmosfera generală din timpul consultației, crearea unui mediu care să inspire încredere și în același tip să educarea pacientului pentru responsabilitatea rolului sau in gestionarea sanatatii.  Este aproape inuman.

În condițiile vieții actuale una dintre cele mai importante fațete ale stresului în toate organizațiile și cu precădere în domeniul sănătății este stresul la locul de muncă, acesta fiind considerat pe plan international, european și național o preocupare comună, atât pentru angajatori și angajați, cât și pentru cercetători. Organizațiile le cer angajaților lor perfomanțe tot mai ridicate, rezultate măsurabile și eficiență crescută. La Coaching Forum Medical Pharma vom vorbi despre modul în care coachingul poate răspunde la o parte dintre provocările cu care se confruntă profesioniștii din domeniul sănătății.”

“În cadrul evenimentului Coaching Forum Medical & Pharma va fi lansată prima școală de coaching medical: Academia Pharmed pentru Leadership și Coaching, o premieră pe piața sănătății din România. Academia PharMed se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății – Medical & Pharma – și pregătește participanții pentru a deveni lideri competenți și capabili să facă față caracterului din ce în ce mai complex al sectorului medical.”

Mai multe informații puteti găsi pe site-ul: http://www.coaching-forum.ro/

Despre Coaching Forum

Coaching Forum  este un eveniment marca Performance Group, companie specializată în servicii de consultanță în management, coaching și mentoring, servicii cu impact asupra performanței individuale și organizaționale, în parteneriat cu Corpstrat Academy Intl.

Evenimentele Coaching Forum sunt destinate analizei și explorării tendințelor evolutive ale pieței de coaching din România segmentat pe mai multe verticale de business: Finanțe- Bănci; Medical – Pharma; IT – Comunicație.

Co-organizatorii evenimentului Coaching Forum Medical – Pharma sunt European Mentoring and Coaching Council (EMCC), International Coach Federation România (ICF), Institutul Bancar Român (IBR), Academy of Executive Coaching România, Academia PharMed.

Partener Platinum:  Farmexpert

Parteneri și sponsori: Points of You, Creative Consciousness, Versa Media.

Evenimentul este susținut de Revista CARIERE, Eva.ro, TheEpochTimes, Medic.ro, FarMed, PRbox.ro, rbe.ro, roportal.ro, bucurestenii.ro

Persoana de contact:

Gabriela Puskas  MD. Ph.D.

Manager proiect

Email: gabriea@coaching-forum.ro

Tel: +40  721 424 322

Sursa: Versa Media, Foto: Versa Media.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Un raspuns la “Coaching Forum Medical & Pharma: Bucuresti, 2 noiembrie”

 1. Realdent A spus:

  Oare se va organiza si anul acesta in aceeasi perioada? Am fi interesati sa participam.

Lasa un raspuns