Eugen Banciu, noul director general al Farmaciilor Dona

Farmacie-DONA-Magheru_exterior-300x217Eugen Banciu, antreprenorul care a pus bazele grupului de firme Dona, va deveni nou director general al Farmaciilor Dona, dupa ce actualul director general Ovidiu Wencz isi incheie mandatul la conducerea lantului de farmacii mai devreme cu un an. Eugen Banciu va fi noul presedinte al consiliului de administratie al grupului de firme Dona si director general al Siepcofar SA si al Farmacia Dona SRL, companii care detin cele 280 de farmacii Dona. Mandatul lui Ovidiu Wencz trebuia sa se incheie in 2017.

Sursa: Ziarul Financiar, Foto: Agerpres.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

2 Raspunsuri la “Eugen Banciu, noul director general al Farmaciilor Dona”

  1. alina duta A spus:

    felicitari pentru noua functie!Am insa convingerea ca ori sunteti prea credul, ori cei de la resurse umane profita de naivitatea dvs. De ce afirm asta? Veti deschide farmacie Dona in Husi, jud. Vaslui. Sunteti sigur ca personalul pe care l-ati ales sa va continue afacerea este cel potrivit? De exemplu ***, asistent farmacie, v-ati interesat de antecedentele ei? Nu cred, deoarece ati fi aflat ca din toate farmaciile in care a lucrat a fost data afara din cauza faptului ca fura, atat din farmacie, cat si din portofelele colegilor.Grav este ca sotul ei, ***, *** o sprijina si, probabil,incurajeaza . Probabil asa este in politica dar nu cred ca vreti sa fiti reprezentat de astfel de persoane. Este pacat!

    • iuliana petcu A spus:

      Sunt de 9 ani in *** dar ce am vazut si petrecut in ultimi 2 ani , pune un semn mare de intrebare. Oare dumneavoastra stiti domnule director ce se petrece cu personalul din *** PLOIESTI? Oare de ce nu mai fac profit cele 7 farmacii? Deschideti ochii si vedeti ca cei mai buni farmacisti si asistenti au plecat in alte lanturi unde se plateste mai bine ,sunt tratati cu respect si lasati sa-si practice cu adevarat meseria.De ce livrarea medicamentelor se face preferential si nu in functie de cerere ? De ce cei de la depozit ne trimit foarte multa marfa cu lipsuri si nu rezolva lipsa lor :exp.20 ct aspirina cardio lipsa din 26 07 2016 , si multe altele.O parere nu numai personala este ca : conducatori de zona nu au suficienta experienta manageriala si nu cunosc destul de bine sistemul,plus relatia si comportamentul pe care o au fata de angajati ,lasa cu mult de dorit. Multe nereguli si o politica dura si falimentara, asta ne caracterizeaza. Cu stima si respect.

Lasa un raspuns