Vasile Cepoi: Din aceasta luna vor fi aplicate standarde de acreditare revizuite la spitalele care intra in evaluare

-cepoi-Vasile Cepoi, presedintele Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate (ANMCS), a declarat la Conferinta Nationala de Farmacoeconomie si Management Sanitar (CNFMS) ca incepand cu aceasta luna spitalele care intra in evaluare pentru acreditarea activitatii li se vor aplica standardele revizuite, din care au fost exclusi circa 700 de indicatori considerati nerelevanti. Vasile Cepoi a precizat ca motivul revizuirii standardelor de acreditare a spitalelor a fost generat de faptul ca un numar foarte mare de indicatori care au fost utilizati pana acum in evaluare s-au dovedit a fi nerelevanti si au distorsionat rezultatul real. Standardele aplicate pana acum aveau o serie intreaga de deficiente, ceea ce inseamna ca la ora actuala spitalele care sunt deja acreditate, peste 100, au un procentaj de conformitate intre 80 si 95%, cifrele nefiind insa confirmate de realitate, a declarat Cepoi.

Sursa: Agerpres, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Un raspuns la “Vasile Cepoi: Din aceasta luna vor fi aplicate standarde de acreditare revizuite la spitalele care intra in evaluare”

  1. vasile emanuel A spus:

    nu e posibil sa faceti asa o magarie si matrapazlac pe fata . ati luat spaga la greu acum mai vreti alta rusine ,rusine sa va fie nu mai faceti atatea comisii si comitete sunteti niste spagari ordinari demisia pe care trebuie sa v-o dati nu va spala de pacate .rusine

Lasa un raspuns