Oferte de munca pentru rezidenti in chirurgie cardio-toracica

A-Team RecruitmentMedicii rezidenti specializati in chirurgie cardio-toracica care doresc sa lucreze in afara Romaniei pot obtine un loc de munca in Marea Britanie, prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment din Bucuresti.

Programul destinat rezidentilor incepe in luna februarie 2016, candidatii urmand sa sustina interviuri fata in fata cu potentialii angajatori in octombrie.

Medicii recrutati vor lucra intr-un spital public aproape de Universitatea din Birmingham.

Unitatea medicala ofera o gama larga de servicii medicale, pentru regiunea West Midlands. Spitalul prezinta unul dintre cele mai mari programe de transplant de organe din Europa. In cadrul unitatii medicale se desfasoara cel mai mare program de transplant renal din Marea Britanie, spitalul fiind centru de specialitate national pentru transplantul de ficat, cardiac si in domeniul studiilor oncologice. Trustul din care face parte unitatea medicala are peste 6.900 de angajati, deservind peste 500.000 de milioane de pacienti anual.

Unitatea medicala are:
-1.215 paturi
-30 de blocuri operatorii (23 pentru internare continua, 7 pentru internare de zi)
-100 paturi pentru anestezie intensiva-cea mai mare sectie de terapie intensiva la nivel mondial
-sase scanere MRI, cinci computere tomograf, patru sisteme Gamma/CPECT-CT, opt saloane pentru ultrasunete, cinci saloane de fluoroscopie si cinci saloane de radiologie
-44% dintre saloane sunt cu un singur pat
-niciun salon nu are mai mult de patru paturi

Pentru a fi recrutati, candidatii trebuie sa aiba cel putin cinci ani de experienta in domeniul chirurgiei cardio-toracice. De asememenea, trebuie sa aiba un nivel ridicat de cunoastere a limbii engleze. Inregistrarea la General Medical Council este un avantaj.

Salariul oferit variaza intre 30.002 si 47.175 de lire sterline pe an, in functie de experienta.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com, Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87, Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns