Locuri de munca pentru medici pneomologi, in Scotia

A-Team RecruitmentMedicii pneumologi romani interesati sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Scotia, prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment din Bucuresti.

Oferta se adreseaza inclusiv medicilor specializati in medicina de familie cu suficienta experienta pentru pozitia de Consultant. Candidatii care vor fi recrutati isi vor desfasura activitatea intr-un spital public cu 454 de paturi.

Unitatea medicala deserveste Caithness, Sutherland, Ross si Cromarty, Inverness, Nairn, Argyll, Bute si Moray, cu o populatie totala de aproximativ 300.000 de persoane.

Oferta de munca este potrivita pentru candidatii care au experienta in domeniul medicinei respiratorii. Medicii vor avea responsabilitati in domeniul tuturor bolilor respiratorii, urmand sa se ocupe si de pacientii cu cancer pulmonar. Departamentul in care vor lucra incurajeaza activ dezvoltarea de abilitati speciale in domeniile de interes ale aplicantilor.

Salariul oferit variaza intre 74.504 si 100.446 de lire sterline pe an.

Pentru a fi recrutati, candidatii trebuie sa aiba experienta in domeniul bolilor respiratorii generale si al medicinei generale acute. Candidatii trebuie sa aiba inregistrarea la General Medical Council sau sa fie eligibili pentru a se inregistra la GMC in urmatoarele sase luni. De asemenea, trebuie sa aiba abilitati excelente de limba engleza.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com, Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87, Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns